Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sír a barátnőm? Mit csináljak vele?
Együtt élünk, rendben van a kapcsolatunk. A tegnapi és a mai napot együtt töltöttük, holnap reggel utazunk a családomhoz 3 napra. Az ő rokonaihoz nem megyünk, évek óta nem tart velük kapcsolatot, elég gázosak így röviden.
Szóval az történt, hogy délután ledőlt aludni, fáradt volt, tegnap elég sokáig voltunk ébren, meg amúgy is elég kimerült volt mostanában. Kicsit hosszúra nyúlt az a szundi, meg aztán hajat is mosott. Szóval tök sok időm volt, főztem vacsit, meg sütöttem muffint, rendet is csináltam magam után, szóval semmi extra, átlag hétköznapi dolgok. Oké, végzett a fürdéssel, vacsoráztunk, kicsit furcsán viselkedett, aztán elkezdtünk bepakolni a következő pár napra. Viszont pakolás közben megölelgettem, erre elsírta magát. Nem igazán akarta megmagyarázni, hogy mi a baj, bezárkózott a másik szobába. Ez volt fél órája. Hallom, hogy sír, de nem akar kijönni, ha kérdezem, hogy mi baja, akkor "nem akar beszélni róla".
Depressziós.
Lehet, hogy felhívta valamelyik családtagja.
Bármi lehet.
Tegnap és ma én is sokat sírtam, mikor a gyerekeim nem látták, pont azért, mert úgy érzem, hogy rajtuk kívül senki nem szeret. már az 5. karácsonyom úgy, hogy nincs párom. Ilyenkor nagyon magányosnak érzem magam.
Lehet, hogy a barátnődnek hiányzik a családja.
Ha nem hajlandó nagy vonalakban sem elmondani, hogy mi a baja, akkor olyan dolog lehet, amiről te nem tudhatsz. Ebből én is arra következtetnék, hogy megcsalt. Vagy talán szexuálisan bántalmazhatták, de annak szerintem már korábban is lettek volna jelei.
Ha ezeken kívül szomorú valami miatt, arról nyugodtan mondhatott volna 1-2 szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!