Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm nem hiszi el, hogy szerelmes vagyok belé?
Ma este átmentem hozzá, szexeltünk, utána beszélgettünk kicsit, majd felöltöztem, ledőltem a kanapéra, és ahogy feküdtem a kanapén ő odajött, rám feküdt, és akkor mondtam neki, hogy "xy (itt a nevét mondtam), azt hiszem szerelmes vagyok beléd". Erre nevetve annyit mondott, hogy biztos ittam mielőtt átjöttem volna, és azért mondok neki ilyeneket.
Egyébként nem szoktam inni (sokat), de láttam, hogy elpirult, és nem tudta máshogy lereagálni. Csak így játékosan persze, de "ütögette" a karom, meg a hajamat túrta, de nem hitte el, szerinte valami piától mondok ilyen hülyeséget.
Most mi csináljak, ha azt hiszi, hogy bebaszva mondtam neki ezt, pedig nem, csak kifutott a számon?
A ma estétől az egész "hétvégém" szabad, és ő sem dolgozik már péntektől. Mit csináljak, hogy elhiggye, és ne csak azt gondolja, hogy dugni járok át hozzá?
Hogy lehet meggyőzni titeket lányok? :D
Lehet csak zavarában mondta, mert nem tudta máshogy lereagálni azt, hogy ő MÉG nem tart ott érzelmileg. Biztos vagyok benne, hogy ezen rágódik azóta.
Egyébként igen. Sok-sok gesztussal (apróságokra gondolok, pl főzöl neki, megjegyzed melyik a kedvenc könyve) és őszinteséggel. Ne játszmázz.
Ha úgy érzed nem változik a helyzet, akkor beszéld meg vele konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!