Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy több éves kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy több éves kapcsolatban hogy képzelik azt a nők, hogy szakit, ha a férfi megcsalja, MIKÖZBEN (a nő) a szexben nem nyújt semmit, halott az egész?

Figyelt kérdés
Ja és igen, beszéljük meg, beszéljük meg, hörögnek most sokan, de mi van akkor, ha a ne haragudj-on és a máskor odafigyelek-en kívül más egyáltalán nem történik?! Ilyenkor nem néznek magukba, hogy mit várnak el és mit nyújtanak ők??!
2010. okt. 21. 23:23
1 2 3 4
 11/31 Charlie Manson ***** válasza:

"Egy több éves kapcsolatban hogy képzelik azt a nők, hogy szakit, ha a férfi megcsalja, MIKÖZBEN (a nő) a szexben nem nyújt semmit, halott az egész?"

A kérdés félreérthető, eléggé. Nagyon. Nagyon az. Nehéz ebből mást kihámozni, mint azt, hogy a férfi több éves kapcsolat után, mivel nem volt megélgedve a nővel az ágyban, megcsalta, mire az szakított vele.

2010. okt. 22. 00:15
 12/31 A kérdező kommentje:
Szerintem neked meg a szövegértéssel vannak problémáid, így azt javaslom ugorj neki mégegyszer...
2010. okt. 22. 00:24
 13/31 A kérdező kommentje:

Na kezdjük újra :-)

Tehát anno kikötötte, hogy két dolog esetén fog elhagyni: ha megverem és/vagy ha megcsalom. Nőt sosem ütnék meg, és megcsalni sem szeretném, mégis elgondolkodtam azon, hogy milyen alapon várja el (de nem csak ő, hanem sok más nő is, mert azért szerintem ez nem egyedüli jelenség), tehát hogy milyen alapon várja el azt, hogy ne kacsingassak másfelé, hogy ha a szexuális életünk egy rom. És szerintem ha valaki szereti a másikat, akkor tudja jól és érzi, látja, hogy a partnermek mikor mennyire hogyan jó, és egy szexmentes hónap után észrevenné az emiatt keletkezett feszültségeket. Nekem ez furcsa, hogy valakinek, egy nőnek nem hiányzik a szex, és az sem jut eszébe, hogy a társának esetleg hiányozhat (mert minden egészséges embernek hiányzik), és nem jut eszébe az a veszélyforrás, hogy a férfi elkezd más irányokba nézegetni. És mikor megtörténik a baj, akkor meg jön a nagy "EMLÉKSZEL HOGY MIT MONDTAM NEKED?!".

2010. okt. 22. 00:34
 14/31 Charlie Manson ***** válasza:
90%

Nekem nincsennek szövegértési problémáim. De ezen azt hiszem ne vitázzunk, mert ez rajtad nem segít.

Az eddigi írásaidból azért megértettem, hogy unalmasnak találod a szexuális életeteket. Több éves kapcsolatban elő is fordul ilyen, de könyörgöm, ezt ne csak rajta kérd számon. A jó szexhez 2 ember kell (az általam normálisnak tartott esetben).

Adok egy tippet. Menj el egy könyvesboltba, és vedd meg a Kámaszutrát. A legjobb szórakozás lesz együtt végigmenni a pózokon, és közben egymást is újra felfedezitek. Indítsátok be a fantáziátokat, mindent amit eddig nem mertetek, tegyetek meg.

2010. okt. 22. 00:45
 15/31 A kérdező kommentje:
Való igaz, valóban két ember kell egy kapcsolatban a dolgokhoz, csak tudod egy idő után elkezd befásulni az egész, és hogyha mindig azzal szembesül a férfi (jelen esetben én), hogy már megint én kezdeményezzek, már megint én legyek felül, már megint én, és újra én, akkor a kezdeti lelkesdés csúnyán odavész. Elvégre a kutyád is meghálálja a tőled kapott szeretetet. De köszönöm a tippet, utánajárok :-)
2010. okt. 22. 00:58
 16/31 Charlie Manson ***** válasza:
90%

Sok sikert hozzá.

Elő kell csalogatni belőle a szexre éhes vadmacskát. Lepd meg, tégy valamit amire nem számít tőled. Pl.: kezébe nyomsz egy sálat, hogy kötözzön ki téged, vagy feldíszíted magad tejszínhabbal-meg valami gyümölcsel amit szeret és úgy várod... vagy vegyél egy vibrit és kapd elő az ágy alól, hogy mielőtt belelendülnétek, szeretnél játszani vele egy kicsit... annyi minden van az ötletek tárháza szinte végtelen, de mivel te élsz vele több éve és nem én, próbálj a fejébe látni, mi indíthatná be :D

2010. okt. 22. 01:12
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
Figyi... szerintem te totál hülye vagy... A szexben elsősorban nyújtson a pasi! Aztán szép lassan kialakul minden! A nyakamat teszem rá, hogy te nem nyújtottál semmit a csajnak eleinte, ezért gondolom megunta a banánt! (Tapasztalat, mert első exemmel ugyanez volt!) Hát ne csodálkozz! Szóval te hogy képzeled, hogy megcsalod egy olyan dologért, amit te kezdtél vele???
2010. okt. 22. 02:06
 18/31 anonim ***** válasza:
abban nyilván lehet őt hibáztatni hogy ha nem jó a szexuális életetek és te próbálod megbeszélni vele a problémát de ő elutasítja, ez tényleg nem jó. mert a problémákat csak őszinte nyílt beszélgetéssel lehet kezelni. de! most te tényleg azt kérdezed hogy ha a férfi megcsalja a nőt (bármilyen okból is) akkor a nő hogy képzeli hogy ezután szakít vele??? hát b@sszus...hülye is volna nem szakítani. akit megcsaltak azon kéred számon hogy szakított azzal aki megcsalta?? te hülyevagy. ha te lennél megcsalva te nem szakítanál? hogyha nem jó a kapcsolat, nem működik a szex és úgy érzed te ezt így nem bírod, akkor szakíts te vele. az korrekt. ne legyél már ilyen aljas féreg hogy inkább a megcsaláson gondolkodsz mint hogy korrektül intéznéd el problémát. ha több éves kapcsolat ha nem...a szakítás mindig fáj valamennyire, de ha úgy érzed így nem mehet tovább, akkor inkább az mint hogy megcsald. azért remélem sikerülni fog megoldanotok a lehető legjobb módon.
2010. okt. 22. 02:25
 19/31 anonim ***** válasza:
11%
Altalaban egy tobb eves kapcsolat soran lanyhul a kedv ez altalaban a noknel jon elo de elofordul forditott esetben is. Egy normalis no ilyenkor azt mondja menjen a parja csinaljon amit akae de huzzon gumit es ne vigyen haza semmit, ja es ha lehet olyan alkalmi part valasszon akibe nem lesz szerelmes nem kerul sokba stb. Tudomasul kell venni, hogy egeszseges embernek vannak szexualis vagyai es azt a legnehezebb elfojtani, ideig-oraig lehet de soakig nem, ilyenkor el kell donteni mi a legjobb megoldas ha engedi valaki a parjat es akkor mentheto a kapcsolat vagy ha foggal-jorommel probalja akadalyozni de ugy se tudja meggatolni a dolgokat...
2010. okt. 22. 02:39
 20/31 anonim ***** válasza:
jézusom utsó neked aztán szép felfogásod van a szerelemről meg kapcsolatról. ha valaki olyanról beszélne neked hogy örök hűség azt már ki is röhögnéd, mi? fú őszintén sajnálom azt a szerencsétlent aki melletted landol.
2010. okt. 22. 03:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!