Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy több éves kapcsolatban hogy képzelik azt a nők, hogy szakit, ha a férfi megcsalja, MIKÖZBEN (a nő) a szexben nem nyújt semmit, halott az egész?
"Egy több éves kapcsolatban hogy képzelik azt a nők, hogy szakit, ha a férfi megcsalja, MIKÖZBEN (a nő) a szexben nem nyújt semmit, halott az egész?"
A kérdés félreérthető, eléggé. Nagyon. Nagyon az. Nehéz ebből mást kihámozni, mint azt, hogy a férfi több éves kapcsolat után, mivel nem volt megélgedve a nővel az ágyban, megcsalta, mire az szakított vele.
Na kezdjük újra :-)
Tehát anno kikötötte, hogy két dolog esetén fog elhagyni: ha megverem és/vagy ha megcsalom. Nőt sosem ütnék meg, és megcsalni sem szeretném, mégis elgondolkodtam azon, hogy milyen alapon várja el (de nem csak ő, hanem sok más nő is, mert azért szerintem ez nem egyedüli jelenség), tehát hogy milyen alapon várja el azt, hogy ne kacsingassak másfelé, hogy ha a szexuális életünk egy rom. És szerintem ha valaki szereti a másikat, akkor tudja jól és érzi, látja, hogy a partnermek mikor mennyire hogyan jó, és egy szexmentes hónap után észrevenné az emiatt keletkezett feszültségeket. Nekem ez furcsa, hogy valakinek, egy nőnek nem hiányzik a szex, és az sem jut eszébe, hogy a társának esetleg hiányozhat (mert minden egészséges embernek hiányzik), és nem jut eszébe az a veszélyforrás, hogy a férfi elkezd más irányokba nézegetni. És mikor megtörténik a baj, akkor meg jön a nagy "EMLÉKSZEL HOGY MIT MONDTAM NEKED?!".
Nekem nincsennek szövegértési problémáim. De ezen azt hiszem ne vitázzunk, mert ez rajtad nem segít.
Az eddigi írásaidból azért megértettem, hogy unalmasnak találod a szexuális életeteket. Több éves kapcsolatban elő is fordul ilyen, de könyörgöm, ezt ne csak rajta kérd számon. A jó szexhez 2 ember kell (az általam normálisnak tartott esetben).
Adok egy tippet. Menj el egy könyvesboltba, és vedd meg a Kámaszutrát. A legjobb szórakozás lesz együtt végigmenni a pózokon, és közben egymást is újra felfedezitek. Indítsátok be a fantáziátokat, mindent amit eddig nem mertetek, tegyetek meg.
Sok sikert hozzá.
Elő kell csalogatni belőle a szexre éhes vadmacskát. Lepd meg, tégy valamit amire nem számít tőled. Pl.: kezébe nyomsz egy sálat, hogy kötözzön ki téged, vagy feldíszíted magad tejszínhabbal-meg valami gyümölcsel amit szeret és úgy várod... vagy vegyél egy vibrit és kapd elő az ágy alól, hogy mielőtt belelendülnétek, szeretnél játszani vele egy kicsit... annyi minden van az ötletek tárháza szinte végtelen, de mivel te élsz vele több éve és nem én, próbálj a fejébe látni, mi indíthatná be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!