Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek az problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek az probléma, hogy a barátnőm kiakadt azon, hogy anyám küldött karácsonyra süteményt?

Figyelt kérdés
Szerinte beleavatkozik a magánéletébe. Olyan szinten kiakadt, hogy az valami elkepesztő. Szakítani akart velem a végén, mert úgy összevesztünk. Szerintem ez csak egy gesztus. Én vagyok a fia. Nem akart sztem rosszat. Hozzá teszem, nem kértem sütit, nem is tudtam róla. 29F

2023. dec. 24. 12:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Egy sütin így kiakadni akkor sincs rendjén szerintem.
2023. dec. 24. 16:38
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Szóval utálja, de nem tudja rendesen megindokolni sem, csak mert. Egy igazi Einstein lehet a barátnőd.

Gondolj bele mi lesz ebből, ha gyereketek lesz, a szüleid majd nem láthatják, mert ő nem szereti őket?

Aztán ha emiatt válás vagy szakítás lesz, mert ez azért tud indulatokat generálni, akkor automatikusan övé a gyerek, házasság esetén pedig minden más fele is.

Én meggondolnám, hogy érdemes-e ezt folytatni.

2023. dec. 24. 16:55
 13/30 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanez van az en parommal is. Most volt (vagy inkabb lett volna) az elso normalis karacsonyunk. En hoztam karacsonyi egoket otthonrol, amit Apam meg 15 eve vett, de kb soha nem hasznaltuk, mert utana lett egy macskank, aki azota is ott van veluk. Szoval nekik mar ez nem kell, erre balhe volt itthon ebbol is, hogy miert toluk van az ego. Anyam karacsonyi foztje szinten tabu, mikor akart volna kuldeni, amikor kiderult, hogy nem tudunk atmenni. Bezzeg az alap, hogy en menjek az o anyjaekhoz... (Amugy nekem ezzel semmi bajom, en birom oket is.)
2023. dec. 24. 18:57
 14/30 anonim ***** válasza:
13%
Anyukád is inkább a farsangi fánkra gyúrhatott volna, minthogy épp Karácsonykor adni sütit mikor tudja hogy baja van vele a párodnak. Vagy adott volna Szilveszterre sütiket. Alap esetben nagyon jó hogy kaptok sütit, de itt gondolom minden érintett tudja hogy van ez a konfliktus.
2023. dec. 24. 18:59
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

Sutott-fozott legalabb, es szabotazsnak eli meg? Azonnal romlo ez is, az is?

Ha a valasz nem, ostoba pcsa.

2023. dec. 24. 19:12
 16/30 anonim ***** válasza:
96%
Hány évesek vagytok? (A barátnőd, hogy így viselkedik, te pedig, hogy mindezen elgondolkodsz, hogy vajon elfogadható-e ez részéről.)
2023. dec. 24. 19:25
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Miért ennyire ellenszenves neki az anyukád?

Egyébként én örülnék ha lenne ilyen anyósom aki gondol ránk néha. Az én párom anyukája rá sem néz a fiára.

Persze biztos van, ahol nyomós oka van hogy nem jó az anyóssal a kapcsolat, láttam már ilyet.

2023. dec. 24. 20:53
 18/30 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok. Ő is. Ő egy nagyon rendes és tisztességes lány. Nyilván ahány ház, annyi szokás. Nekem nem kéne, hogy problémát jelentsen egy süti, de kíváncsi voltam, hogy másnak is így van-e.
2023. dec. 24. 20:53
 19/30 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a barátnőd nem normális…
2023. dec. 24. 20:59
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

Az anyukád teljesen normálisan viselkedik, a barátnőd viszont összeférhetetlen. Ha még csak megindokolni sem tudja, hogy konkrétan mi a baja, akkor ezt nem lehet másnak, csak hisztinek tekinteni.

Viszont akit végképp nem értek a történetben, az te vagy, kérdező. Ha anyukád szerinted soha nem tett semmi olyat, amivel kiválthatta volna ezt a zsigeri gyűlöletet a csajodból, akkor hogy vagy képes együtt lenni valaki olyannal, aki ekkora elánnal utálja az egyik legfontosabb embert az életedben? Téged nem őröl fel, hogy folyamatosan két tűz között vagy?

2023. dec. 24. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!