Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák ezen a hülyeségemen tovább lépni?
Figyelt kérdés
Páromat imádom , szeretem , ő volt nekem az első mindenben (kapcsolat,szex) neki volt már előttem kapcsolata egy kb fél évig tartott neki. De nekem olyan rossz bele gondolni hogy előttem már karolta valaki vagy hogy előttem szexelt is már valakivel és az a tudat hogy más farok is volt benne .Tudom egy idiota vagyok .2023. dec. 20. 12:43
12/12 Nemzetes válasza:
"Hogyan tudnák ezen a hülyeségemen tovább lépni?" Mondjuk kezd egy helyesírási szótárral aztán pedig egy pszichológus talán segítene levetkőzni a birtoklási vágyadat és túllépni a kisebbségi érzéseden. A múlt az elmúlt... nem azzal kellene foglalkoznod, a jelenre koncentrálj és a jövőre. Ha ez megy akkor sínen vagy, ha viszont a múlt foglalkoztat, akkor megrekedsz és egy idő után bekattansz. Ezzel csak azt éred el, hogy egyedül maradsz, mert az ilyen hozzá állást senki nem tolerálja sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!