Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jelentheti egy párkapcsolat végét sok-sok kis apró dolog összeférhetetlensége? Teljesen más bioritmus, teljesen más érdeklődés, más világnézet, bohém-komolyabb tulajdonságok, rendszeretőség-rendetlenség, és sorolhatnám még?
Mondjuk a teljesen más világnézet az minden, csak nem apróság. Mint ahogy a teljesen más életstílus sem. Apróság például az, hogy én a Star Treket szeretem, ő pedig a Star Warst. Ez tényleg apróság, és ez normális esetben semmi problémát nem okoz, sőt.. :)
De amiket te leírsz, azok többsége nem apróság, hanem komoly eltérés.
És igen, ha két ember nem tudja összeegyeztetni a személyéségét, az könnyen vezethet akár szakításhoz, akár egy krónikusan rossz kapcsolathoz.
Tényleg...a szeretet kva kevés egy normális kapcsolathoz.
N 31
Ezek között olyanok vannak felsorolva, amelyek egymagukban is lehetetlenné tennének egy kapcsolatot.
Némi malíciával kérdezném, hogy egyáltalán mi tart össze titeket? Azt gondolom, a szexen kívül nem sok minden.
Azt mondod, apró dolgok, erre szinte a teljes személyiség különbözését írod le.
Szóval ja, jelentheti.
De akkor tényleg mi?
Mert így elképzelni sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!