Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak hány százaléka van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hány százaléka van párkapcsolatban a jó/állandó szx miatt?

Figyelt kérdés

Költõi kérdés, nem kell a pontos százalék.

Sokszor úgy veszem ki, hogy igazából nem is kedvelik a párjukat.

2023. dec. 19. 17:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én soha nem úgy kerestem párt, hogy a barátnőm lehet bárki, akit ránézésre dugnék, meg mellé ne legyen nagyon elviselhetetlen és akkor jó. Viszont tök sok férfin látom, hogy igénytelen párkeresés szintjén. Az akárkijét keresi, akinek be lehet tenni, ez pedig a nőknek nem tetszik. Meg is értem, én se lennék szívesen valakinek az akárkije, aki be tudja tenni.
2023. dec. 20. 02:05
 22/31 anonim ***** válasza:
83%
Kissé helytelen a kérdés, gondolom arra lennél kíváncsi, hogy a párkapcsolatban lévő férfiak, hány százaléka van benne, főleg csak a fix punci miatt... A válaszom, körülbelül 80-90%-uk.
2023. dec. 20. 09:49
 23/31 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a nagy részük ilyen. Mindegy ki, csak legyen már valaki, akit dugni lehet. Több haverom hónapokig, évekig egyedül volt, majd mikor az első nő igent mondott, összejöttek és azóta is együtt vannak.

Ezt úgy hívják, hogy "fix pina". Nem túl jó, nem túl izgi, de legalább nem mászkál el a csaj sehova és nem környékezi nagyon más pasi sem.

2024. máj. 28. 22:44
 24/31 anonim ***** válasza:
96%
Hát most jól lejottem az életről... és komolyan csodálkoznak a férfiak hogy a nők inkább maradnak egyedül...bsszameg hát nem akarok egy fix punci lenni azt annyi... lehet egyes férfiaknak ez a szint de mi nők ÁLTALÁBAN ennél mélyebb dolgokra vágyunk. És ha a férfiak ennyire igy működnek hát köszönöm de egyedül lenni még mindig jobb mint valaki fix puncijának...
2024. máj. 29. 05:27
 25/31 anonim ***** válasza:
16%
Sorry, ez a valosag. Sok pasi evekig eljatsza a szerelmet a pinaert, a csajok meg a penzert, utazasokert.
2024. máj. 29. 10:46
 26/31 anonim ***** válasza:
79%
Én is elkámpicsorodtam. Tényleg így van, ha jobban belegondolok, de ehhez 50 évesnél idősebbnek kellett lennem, hogy felfogjam, elhigyjem, elfogadjam. Tök szomorú ezt nőként belátni, talán nem is lenne jó ezt 20 évesen tudni, mert akkor SOHA nem mennénk férjhez. Legalábbis inkább az anyagi biztonságért. Biztos sok nő megy így, csak az anyagi okokból, de az én környezetemben sok barátnőm tényleg szerelmes volt, ahogy magam is. 30 évnyi házasság után, azt mondom, tök jogos a felvetés, szerintem a férfiak 80%a ezért nősül. A férjemben is lehetett tudatalatt ilyen motiváció, én mindig szerelmesebb voltam belé. Kérdés, ha ezt 22 évesen igy átláttam volna, akkor is hozzámegyek e? De azért eléggé szeretjük egymást ennyi idő után is, pont most élünk meg egy másodvirágzást.
2024. máj. 29. 11:46
 27/31 A kérdező kommentje:

Szerintem régen ez annyira nem volt szokás.

Nem azért, mert jobbak voltak az emberek, hanem mert nem volt szociális média, sokkal nehezebb volt egyszerre 15 lányt fűzni, és aki visszaírt, az lett a barátnőm.

Iletve, lenyomozhatóbbak voltak az emberek: règen is voltak ilyen emberek, de könnyebben lebuktak.

Másrészről, tőlünk az öregek is azt kèrdezték, hogy mikor megy férjhez/mikor nősül? Nem az, hogy talált valakit, hanem azèrt kell házasodni, hogy elmonthasd, hogy házas vagy.

2024. máj. 29. 13:04
 28/31 anonim ***** válasza:
79%
A kommenteket olvasva összeteszem a két kezem hogy leszbikus lett belőlem.. legalább az én parjaim őszinte szerelemből jottek össze velem, nem pedig azért mert nem jutott más...(Ja és penzes se vagyok mielőtt valaki azzal a fszsaggal jönne)
2024. máj. 29. 14:31
 29/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez maximum rövid távon van úgy hogy csak a szex miatt.

A férfiaknak is vannak érzelmeik, lehet nem ismerik annyira mint a nők, mert nem így lettek nevelve, de igenis vannak. Ez csak ilyen incel agyszülemény, hogy minden férfinak csak a szex fontos, mert magukból indulnak ki!

2024. máj. 29. 15:40
 30/31 anonim ***** válasza:
70%

fuh nem olvastam végig minden választ...de azoknak írom, akik megvetik ezeket a férfiakat... én inkább sajnálom őket. Gondolj bele egy olyannak a helyzetébe, hogy a fix punci reményében, illetve egyéb szolgáltatások miatt: pl besegít a cégbe, főz, mos, takarít stb), még el is veszi a nőt, bevállalja vele a gyereket (holott szíve szerint ő nem is szeretné igazán vagy csak jóval később, de hát muszáj, különben a nő nem állna kötélnek, mert neki már ketyeg a biológiai óra), majd a szülések után a nő leamortizálódik, felszed 30-40 kg-ot, és már szexelni sem akar vele (mondjuk már ő sem nagyon akar vele) onnantól kezdve csak a kölykök léteznek számára, plusz el is hagyja magát, mert ugye már elkelt.

Na ehhez mekkora palimadárnak kell lenni :D Menekülni meg már nyilván nem tud, mert azóta a nőnek már része van a cégben, közös ház, hitel, és a gyerektartás nyűgje már tényleg az utolsó csepp lenne ami elválasztana a végleges anyagi csődtől, hogyha válni merne :D

Na ezek után azért kicsit más perspektívába kerül a dolog, mennyire éri meg az a bizonyos fix punci.

Szóval fiatal férfiak, tényleg nagyon nagyon jól gondoljátok meg ezt az egészet, baromi sok sanyarú sorsot látni, és ebből indult az egész. A fix punci és az extrák miatt...

Üdv, Egy nő

2024. máj. 29. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!