Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak hány százaléka van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hány százaléka van párkapcsolatban a jó/állandó szx miatt?

Figyelt kérdés

Költõi kérdés, nem kell a pontos százalék.

Sokszor úgy veszem ki, hogy igazából nem is kedvelik a párjukat.

2023. dec. 19. 17:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos van benne valami

Nekem nőként elég lehangoló hogy mig egy nő válogat és azzal jön össze aki tényleg igazán az az EGY, addig sok férfinak kb mindegy és ha kicsit kedvel meg jól nézel ki már simán össze jön veled

2023. dec. 19. 17:41
 2/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szentimentális, csak amikor beüt a szr, akkor a férfi meg néz tétlenül.
2023. dec. 19. 17:43
 3/31 anonim ***** válasza:
37%
Minden férfi a szex miatt van a nővel. (:
2023. dec. 19. 17:46
 4/31 A kérdező kommentje:
A nagyon szerelmes párom rólam 1 év után annyit tudott mondani “aranyos, meg kijön az anyám Al meg nagylelkū (kapott orát, amikor megjött a havim)”. És kb. ennyi érdekelte.
2023. dec. 19. 17:49
 5/31 anonim ***** válasza:
95%
Kidobtad már?
2023. dec. 19. 17:53
 6/31 anonim ***** válasza:
93%
70%. Alig ismertem valaha olyan pasit akiről nem tudtam, hogy nem szereti a partnerét csak kell egy nő az életébe mert kényelmes a dolog.
2023. dec. 19. 17:55
 7/31 anonim ***** válasza:
37%

A nők soha nem fogják megérteni, hogy a férfiak milyen szintű kanosságban szenvednek, maximum a nimfomán nők. Pedig mindjárt empatikusabban állnának hozzá, hogy miért ilyen retardált szexmániások.

Ezzel nyilván nem felmenteni akarom az inkorrekt dolgok alól őket, viszont amíg a nők magukból indulnak ki, addig sosem lesz a nemek között megértés

2023. dec. 19. 18:09
 8/31 A kérdező kommentje:

Persze.

A rosszabb része az volt, hogy õ validan erre alapozta az eljegyzést.

2023. dec. 19. 18:10
 9/31 anonim ***** válasza:
62%

A jó szex a jó kapcsolatok egyik alappillére. Ha a szex jó akkor sokkal toleránsabb, megértőbb vagy a másik "hülyeségeire" is.

Ettől még a jó szex önmagában kevés, de ha nincs... na az alámosna bármilyen kapcsolatot.

2023. dec. 19. 18:16
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon jól tetted, majd akad jobb tőle, fel a fejjel! :)
2023. dec. 19. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!