Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igénytelen?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Izmos, szakállas fiú. A személyisége rendben van és jó vele együtt lenni,viszont annyi a problémám hogy igénytelenkedik.
Ez alatt azt értem hogy nem szokott fogat mosni, nem szeret dezodort használni. MINDIG nekem kell rászólnom hogy márpediglen csinálja meg!
A szakállát is ritkábban vágatja már, pedig elmondtam neki hogy akkor jó egy szakáll, ha az rendben van tartva. Még ezt a szakállas részt el is tudja az ember nézni, de a fogmosós és dezodoros részt nem. Kezd nagyon elegem lenni ebből,hogy mindig figyelmeztetnem kell ezekre a dolgokra. Nem az anyja akarok lenni.
Amugy beszéltünk már ezekről többször is, mindig letudja egy "jó"-val és ennyi. De mindig ugyanoda lyukadunk ki...
Mi a véleményetek? Fog ez valaha változni? Voltatok már ilyen cipőben?
Köszi a normális válaszokat!
Nálunk a barátnőmre kell szólnom hogy ne gyűjtse a kanapén vagy a kisasztalon a taknyos zsepiket.
Nem azzal van bajom hogy oda teszi mondjuk míg feláll majd vlmiért hanem hogy ott felejti
Én azt mondanám neki, hogy szeretem őt, de amikor büdösen hozzám bújik, undort érzek testileg és tönkre fog menni a kapcsolatunk, ha nem hajlandó tisztább lenni. Hiszen a nemiség a testi vonzalmon is alapul, ha valaki undort kelt a másikban, az tönkreteheti a kapcsolatot.
Akik szidják a kérdezőt: attól, hogy valakinek nem erénye a tisztaság, még rendelkezhet sok szimpatikus vonással. Nincs hibátlan ember. Viszont az tény, hogy változtatni kell.
Pl. azt elvárhatja a kérdező, hogy szex előtt tisztálkodjon. Én azt mondanám, hogy csak akkor szexelek vele, ha előtte lezuhanyozott és fogat mosott. Már az sokat segíthet a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!