Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak igazából nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak igazából nem is igénylik, hogy lelkileg foglalkozzon velük a párjuk?

Figyelt kérdés
Lehet tényleg csak én vagyok fura, de nekem lenne erre igényem. Mégis azt tapasztalom, hogy kb ufobak néznek emiatt. Az alap hogy én mindenben támogassam, vidítsam fel, segítsen át minden bajon a nőt. Cserébe meg azt kapom, hogy a férfi nem sírhat, az gyerekes ha panaszkodik, meg amúgy is hogy vonzódjon egy nő egy gyenge férfihoz?

#lelki dolgok #Fogalakozni a másikkal #A férfi nem sírhat #A férfi nem panaszkodhat
2023. dec. 15. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Igényelni, igényelnék, csak sokan lefossák őket.

Azok a nők akik itt magyaráznak, hogy "minden férfi a farkával gondolkozik" kb. ugyanazok, mint az incelek.

Van olyan barátom, akiről sokan nem mondanák meg, hogy amúgy egy érzelmes ember. A legtöbb férfi az érzelmeit a legjobb baratjával szokta kitárgyalni, ha tudja hogy megbízhat benne. Belénk van nevelve, hogy ne mutassuk, ha bánt valami.

2023. dec. 15. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Én igénylem, velem foglalkozik is lelkileg a feleségem 🤷‍♂️
2023. dec. 15. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, nagyon is igénylik.

N

2023. dec. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!