Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Barátnőm most végzett az egyetemen, és éppen állást keres. A legtöbb olyan, amihez feltétel az autó, mert sok utazással jár, de persze a cég nem biztosít..

Teljesen magától értetődőnek vette, hogy majd az én autómat fogja munkaeszközként használni, és azzal fog járkálni hétfőtől péntekig reggeltől kb este 7-ig. Hidegzuhanyként érte, amikor mondtam neki, hogy ha ilyen munkát akar, akkor vegyen egy autót. Az az érv, hogy én home officeban dolgozok, és a munka fontosabb, mint az, hogy én kondiba járok, barátokhoz, plázába vagy két hetente az irodába. Nekem viszont nem veszi be a gyomrom, hogy vettem egy autót 8 millió forintért, amit utána nem tudok használni és járjak én tömeggel meg gyalog. Arról nem is beszélve, hogy ha ez munkaautó lesz, akkor exponenciálisan fog veszíteni az értékéből az amortizáció miatt. Plusz azt is kinézem belőle, hogy majd én szervizeltethetem, elvégre az én autóm..

Vita nem volt, mert elég gyorsan, mindenféle idegeskedés nélkül, nyugodtan mondtam neki, hogy ilyen nem lesz, szóval ilyen munkákat ne is nézzen, hacsak nem vesz magának autót. De azóta érzem, hogy neheztel rám emiatt.

2 éve vagyunk együtt

28f, ő pedig 26n

2023. dec. 14. 19:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"azóta érzem, hogy neheztel rám emiatt."

Elkapattad, vérszemet kapott, most már minden kéne neki tőled ingyen.

2023. dec. 15. 09:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a történet ékes példája, miért nem szabad hagyni, hogy a nő a fejedre nőjjön.

Ez a mindig a másik kedvében járok, meg költsd rá a vagyonod is, mert a Szereleeeeeeem!!!!! Na persze...

Mese habbal....

2023. dec. 15. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!