Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem túlzásnak?

Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja vagyok együtt egy férfival. Együtt tervezünk, már bemutatott a barátainak, sőt a családjának is. A gondom az, hogy beszélt nekem egy lányról, akivel semmi sem történt köztük, és csak barátok. Azt vettem észre, hogy ennek a lánynak a fotóra szivet rak. Ahogy ugye nekem is. Én erősen túlzásnak érzem azt, hogy más lánynak is szivet rak a fotójához. Szerintetek én reagálom túl?
2023. dec. 14. 12:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Látod tervezhettek ti, de Isten végez!
2023. dec. 14. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
5%
Nem, kezeltesd magad, hagyd szegény pasast békén inkább.
2023. dec. 14. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hónap még nagyon nagyon kevés idő. Nem zárnám ki a lehetőségét, hogy igazából ezt a lányt akarta, csak nem jött (még) össze neki.
2023. dec. 14. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Jogosan.Szivecskét ne rakosgasson a párom más nőneműre,maximum a

nő rokonaira...

2023. dec. 14. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
14%
Röviden túlreagálod, de ismerni kéne azt, hogy nyalizós meg se nézi a képet de már like, vagy tényleg fasza képet rakott ki és megérdemelt a like. Butaság ebből ilyesmi következtetést levonni, meg tippelem a csajszira rámozdult a palid, de nem kellett neki és ezért barátok. Szóval én még nem hoznék létre összeesküvéseket, mert az csak a bizalmat bontják, és akkor pedig tényleg bekövetkezik a nem kívánt
2023. dec. 14. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem tök jogos.

Nem azért,mert más is bejön neki vagy mást is megnéz,azzal önmagában még nem lenne gond.Hanem mert ennek nyílt és felvállalt reklámozása szerintem abszolút tiszteletlenség.

2023. dec. 14. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Gaz vagy,h ellenorzod,kiket lajkol. Nincs sajat eleted?
2023. dec. 15. 06:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem ellenőrzöm ertsd már meg! Ő maga beszélt nekem erről a hölgyről! Előtte azt sem tudtam hogy létezik! Az a gáz hogy itélkezel!
2023. dec. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!