Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem túlzásnak?
Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja vagyok együtt egy férfival. Együtt tervezünk, már bemutatott a barátainak, sőt a családjának is. A gondom az, hogy beszélt nekem egy lányról, akivel semmi sem történt köztük, és csak barátok. Azt vettem észre, hogy ennek a lánynak a fotóra szivet rak. Ahogy ugye nekem is. Én erősen túlzásnak érzem azt, hogy más lánynak is szivet rak a fotójához. Szerintetek én reagálom túl?2023. dec. 14. 12:23
11/18 anonim válasza:
Látod tervezhettek ti, de Isten végez!
12/18 anonim válasza:
Nem, kezeltesd magad, hagyd szegény pasast békén inkább.
13/18 anonim válasza:
Másfél hónap még nagyon nagyon kevés idő. Nem zárnám ki a lehetőségét, hogy igazából ezt a lányt akarta, csak nem jött (még) össze neki.
14/18 anonim válasza:
Jogosan.Szivecskét ne rakosgasson a párom más nőneműre,maximum a
nő rokonaira...
15/18 anonim válasza:
Röviden túlreagálod, de ismerni kéne azt, hogy nyalizós meg se nézi a képet de már like, vagy tényleg fasza képet rakott ki és megérdemelt a like. Butaság ebből ilyesmi következtetést levonni, meg tippelem a csajszira rámozdult a palid, de nem kellett neki és ezért barátok. Szóval én még nem hoznék létre összeesküvéseket, mert az csak a bizalmat bontják, és akkor pedig tényleg bekövetkezik a nem kívánt
16/18 anonim válasza:
Szerintem tök jogos.
Nem azért,mert más is bejön neki vagy mást is megnéz,azzal önmagában még nem lenne gond.Hanem mert ennek nyílt és felvállalt reklámozása szerintem abszolút tiszteletlenség.
17/18 anonim válasza:
Gaz vagy,h ellenorzod,kiket lajkol. Nincs sajat eleted?
18/18 A kérdező kommentje:
Nem ellenőrzöm ertsd már meg! Ő maga beszélt nekem erről a hölgyről! Előtte azt sem tudtam hogy létezik! Az a gáz hogy itélkezel!
2023. dec. 15. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!