Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő olyankor, ha nem illik megütni nőt, s ő
szándékosan arra játszik rá, hogy úgysem ütök?
Egyenjogúságot akartok? Akkor el kellene felejteni azt, hogy nőt nem szabad megütni.
2023. dec. 14. 14:51
#22 Értem én, csak addig akartok egyenlőséget, ameddig azzal ti jártok jól. Az viszont nem egyenlőség.
2023. dec. 14. 15:01
Én nőt soha nem ütnék meg. A feministákat viszont addig ütném, amíg mozognak.
2023. dec. 14. 15:05
26# ja értem, mivel azt a világot éljük ahol egy nő nem szorul egy férfira, mert el tud menni dolgozni, és nem köteles pótanyát játszani meg körbeugrálni egy díszf*szt mert anyahiányos és kényelmetlen neki hogy nem viselik el meg elhagyják mert párkapcsolatra alkalmatlan, akkor már haláláig kell ütni a másikat, csak szánni lehet a szüleidet, mert ilyen végtermék mint te! igazán nem lett volna kár ha gyártásnál a zacskóban végződik vagy a falon…. :D
2023. dec. 14. 15:09
Pedig a legtöbb feminista tényleg nem normális, és ritka kártékony jószág is egyben. A nőkben megvetik a nőiességet, lenézik, gyengeségnek és szexizmusnak adják elő és el akarják törölni. A férfiaknál meg ugyanúgy a férfiasságot gyűlölik, erőszaknak állítják be. Valójában meg a többségük túlérzékeny és sérült, traumatizált, de van amelyik szimplán csak azt nem volt képes megemészteni hogy mivel dagadt és nem kívánatos, ezért a kutya se foglalkozott vele, holott a saját fejében ő istennő, és ez is a férfiak hibája hogy őt mellőzik. A többségük magányosan vagy álszent módon szimpla szexkapcsolatokban sínylődik, vagy esetleg beidomítottak valami szerencsétlen elnyomott pasit maguknak, aztán úgy adják elő mintha ez lenne a követendő példa. Mindenki mást lenéznek és megvetnek, aki nem az ő sz*ros eszméjük szerint gondolkodik. Tipikusan azok akik szembe mennek az autópályán, és a világot szidják, köpködik, és próbálják a saját torz képükre fordítani, áldozatot játszva. Igazi kártevők.
2023. dec. 14. 15:19
22# Azzal tisztában vagy hogy egy nőnek az izomfelépítése is másmilyen? De élőben nem fröcsögnél arról hogy milyen jó a nőverés….
A nők nem így akarnak egyenjogúságot te vadb@r*m !
Mondd meg miért jó majom módjára fitogtatni a fizikai erőd egy gyengébbel szemben? Egyenjogúság mint:. egy anyagi bért! És hogy ugyanúgy komolyan vegyék őket munkánál annak ellenére hogy sokan akarnak gyereke(ke)t.
2023. dec. 14. 17:37
Megkérdezni először tőle, hogy nem-e akar önvédelmi oktatáson részt venni, vagy jelentkezni egy MMA-képzésre? Mert ott minden ilyen jellegű vágyát megkapna.
2023. dec. 14. 18:21
21
Senkit nem szabad megütni. Főleg nem a fizikailag gyengébbet, te igen szerencsétlen IQ bajnok.
2023. dec. 14. 21:51
25
Bogarka. Nőies nő vagyok, viszont egy kapcsolatban az egyenjogúság alap, és a napi életben. Az olyan degeneraltak, mint te, meg nagy ívben kerültem. Szerencsére a kornyezetem normális, nem olyan ostoba proli, mint te.
2023. dec. 14. 21:54
Az oké lenne, ha a nő sem üthetné meg a férfit, de ti feministák nem ezt akarjátok, hiszen annyira gyűlölitek a férfiakat, hogy jólesik néha egyet-egyet pofonvágni.
Ha már felhozta valamelyik feminista a béreket: ugyanolyan pozícióban, ugyanolyan értékű munkáért, ugyanannál a cégnél nem keres rosszabbul egy nő, mint egy férfi. Csak az okozza a különbséget, hogy a jól fizető (gondolkodást igénylő) szakmákban kevesebb a nő, illetve hogy a nők munkája átlagban kevesebbet ér, mivel havonta pár napig használhatatlanok.
2023. dec. 15. 08:19
Kapcsolódó kérdések: