Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ism ertek olyat, aki azt mondta, szed fogamzásgátlót, de szándékosan nem szedett és teherbe esett?
Akár párkapcsolatban akár egyéjszakásban.
Van ilyen sztoritok?
Rengeteg ilyen eset van, csak nyilván nem vallják be.
Tabletta mellett nem lehet teherbe esni. Nem, akkor sem! Nem, akkor sem ha egy tabi kimaradt. Ezek az események csak gyengítik a hatását, de attól még igen kicsi a valószínúsége a terhességnek.
Nem, ez csak a gyártók védekezése hogy a védelem nem biztos amennyiben kimarad egy két tabi.
Az olyan nők hazudnak és egyáltalán nem szedik be, még így is akár hónapok évek rendszeres nemi élet mellett lehet teherbe esni.
Úgyhogy biztos hogy nem szedik, mert tabi mellett nem lehet terhes.
Én nem ismerek, vagy csak nem tudok róla.
Elég gerinctelenségnek tartom. Ha egy ilyen alap dolgot nem képesek megbeszélni, mint gyerekvállalás, akkor miért gondolja bárki is, hogyha meglesz a gyerek, akkor együttműködő és normális családi légkör lesz?
Tabi mellett lehetsz terhes, untig elég, hogy egyetlen egyet elfelejtesz bekapni, vagy antibiotikumokot szedsz, mert gyengíti az antibébi tabik működését. Olvass utána #3.
Mégha óvszert is húz a férfi, de kiszakad és a nő pont termény napjaiban van teherbe eshet fogamzásgátló mellett. A barátnőm úgy esett teherbe képzeld el!
3#
Mi nem akartunk még babát. Ezért szedtem a tablettát. Most itt fekszik a nem létezhető babánk mellettem
5/6# ettől függetlenül a legtöbb nő nem fogja azt elismerni, hogy ő bizony azért esett teherbe mert nem rendeltetésszerűen szedte a gyógyszert. Sose ismernétek be. :)
Én 35 éves vagyok, egészséges, nincs gyerekem, soha nem is estem teherbe, mert nem akarok teherbe esni. Védekeztem óvszerrel, gyógyszerrel már az évek alatt.
Volt hogy gyógyszer mellett antibiotikumot szedtem, de utána inkább nem szexeltem vagy csak óvszerben.
Úgy hogy én erre csak azt mondom hogy a mai világban, az a nő aki nem akar teherbe esni az nem is fog, viszont aki gyereket akar, az a nő bármire képes érte. :)
8#
6 vagyok. Èn már nem bízom a véletlenre, így tabletta helyett óvszert használunk.
9# A tabletta az egyik legbiztosabb, persze pár dologra oda kell figyelni. Ugye ha mellette szedsz más gyógyszert, hogy bevedd mindig minden nap, illetve a hányás/hasmenésre.
De ha ezekre odafigyelsz, szerintem szinte képtelenség mellette teherbe esni. :)
Az óvszer se rossz. Meg ugye az rögtön utána ellenőrizhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!