Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban elkezdtek pánikrohamaim lenni. Pontosabban nem tudom, hogy pánikroham-e, vagy valami komoly tüdőt és/vagy szívet érintő betegség, időpontra várok még jelenleg. Egyre súlyosbodik, felkelek éjszakánként, rám törnek "rohamok", olyan, mintha megfulladnék, stb.

Az egyik nap vendégek jöttek hozzánk, a barátnőm barátai. Az este folyamán megint elkapott egy ilyen roham és diszkréten szóltam, hogy nem vagyok túl jól, kimegyek a teraszra levegőzni kicsit. Legalább 20-30 percet kint voltam úgy, hogy ki sem jött megnézni mi van velem. Akár valami bajom is lehetett volna.. akkor se kérdezett rá mi van velem, amikor visszamentem. Mintha semmi sem történt volna. Ma állásinterjúra ment, az álommunkahelyére jelentkezett, ezzel egyidőben én orvosnál ültem. Ő felhívott engem, hogy elmesélje milyen jól ment, de én ekkor is le voltam tojva, meg sem kérdezett arról, hogy mi volt a vizsgálaton.

Lehetséges, hogy én reagálom túl, de nagyon csalódott vagyok, mert jelenleg azt érzem, hogy felőle akár meg is dögölhetek. Egyáltalán nem érzem azt, hogy számíthatnék rá..

Túlreagálom, vagy valóban érdeklődőbbnek kellene lennie?

ui. ez nem valami tinikapcsolat. 28 éves vagyok, ő 27, együtt élünk már 2 éve.

2023. dec. 12. 15:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#2: Ez azért nem így megy. Tudta, hogy bajom van, hogy megyek orvoshoz, és én nem tudtam őt felhívni, mert nem tudtam mikor végez. Amikor pedig hívott, akkor nem érdeklődött. Én meg olyan vagyok, hogy ha nem kérdez meg, akkor nem érdekli, és kellemetlen érzés rátukmálni a problémámat másra, még ha a páromról is van szó. Azért furcsa, mert ha bárki megy bármilyen orvoshoz a környezetemben, akkor soha nem fordult még meg a fejemben, hogy "majd szól, ha baja van". Mindig én érdeklődtem.
2023. dec. 12. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es gratulálok, igazán remek ember lehetsz
2023. dec. 12. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
2-es vagyok, pánikbeteg. Rendszeresen vannak rohamaim, és szólok, ha bajom van, akkor is, ha akarom, hogy egyedül hagyjanak. Az emberek magukból szoktak kiindulni. Te is, ezért írod, hogy azt várod el, amit te tennél. De ha te nem érzed magad annyira komfortosan a kapcsolatodban, hogy magadtól megoszd a bajod, lehet ő sem érzi komfortosnak, hogy kérdezzen róla.
2023. dec. 12. 16:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak nálam egyáltalán nem biztos, hogy pánikbetegség. Legalábbis semmi nem indokolja, hogy az legyen. Legjobb életszakaszomban kapott el..
2023. dec. 12. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mi a baj, a lényeg az, hogy idegenek vagytok egymásnak. De minden kapcsolat ilyen, dugci megvan, kommunikáció nulla, manipuláció ezerrel.
2023. dec. 12. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:
80%

Én egy kicsit hosszabb köhögésnél már viszem a mézes teát a páromnak, egyáltalán nem tudok azonosulni ezzel a hozzáállással.

Azt mèg talán kilehet magyarázni, hogy nem jött ki utánad a vendégek mellett, mondjuk bele feledkezett a dumába vagy gondolta szóltál volna ha nagyon rossz a helyzet. De hogy utólag, a vizsgálat napján se érdekelje mi van veled azért az nagyon gáz. Az ő részét meg persze mindig hallgasd meg. Nem sokra néz téged ez a nő, szerintem ne is fecsérelj több időt rá.

26n

2023. dec. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!