Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet érzelmi zsarolás?
Mikor össze jöttetek akkor ő elmondta mennyire nem érezte jól magát otthon. Örül hogy össze költöztetek.
Sok mindenben megváltozott az élete általad ( főleg hogy te segítetted őt)
Viszont évek múlva van egy mélypont és lehet szakítás lesz.
Na ilyenkor zsarolás e, ha elmondja a párod hogy mennyi mindent elvesztene és " mehetne"
vissza abba az èletbe amit előtted élt. Viszont azt én sem akarnám mert akárhogy is van, fontos nekem.
( lehet tudattalan nála, csak elmondja)
Amit írtam ezt ő mondta nekem el.
Azt hogy nem lenne ebben a városban, hogy vissza költözne és amit most csinál nem tudná ott csinálni.
Amikor elkezdett elköltözni, te tartottad vissza.
Nem azért nem szakítasz, mert engedsz a zsarolásnak. Hanem mert félsz egyedül maradni. Betegesen kapcsolatfüggő vagy. Betegesen az alapján élsz, hogy mit gondolnak rólad mások.
Ember, ha nekem mondaná ilyet a férjem, hogy csak azért nem költözik el, mert nálam lakva kényelmesebb az élete, meg innen be tud járni dolgozni, én vágnám hozzá a bőröndöt. Te nem érzed megalázónak, hogy csak kihasználja, hogy van hol laknia, és ez az EGYETLEN, ami melletted tartja? Plusz van, aki elpakol, takarít... De már beszélgetni se hajlandó veled.
Mondjuk felőlem te is úgy alázod meg magad, ahogy akarod.
12es nincs igazad.
Ezt így nem mondta hogy csak azért van velem mert konnyebb bejárnia stb, plusz inkább én viszem a háztartást mint ő. Inkább én pakolok utána
13:
Te tényleg nagyon buta vagy, már ne is haragudj. Jó hogy nem fogja azt mondani a párod, hogy azért van veled mert így kényelmesebb az élete, alá van rakva egy lakás ami közel van a munkahelyéhez.
Ki az a h*lye aki ezt így a szemedbe mondaná?
Pont az az érzelmi zsarolás az egészben, hogy azt mondogatja hogy neki milyen rossz sora lenne ha vissza kellene költöznie a szüleihez. Direkt ezt hangsúlyozza ki az egészben, azért hogy ne szakíts vele (mert sajnálod). És igen, pont az a kényelemes neki hogy nem egy kertes házban lakik ahol mindig sok a ház körül a munka. Így még te el is pakolsz utána a kicsi lakásban.
De te sem vagy semmivel sem különb, mert minden nap szidod ezek miatt, de nem szakítasz vele, mert tudod hogy nem találnál másik nőt. Mindketten használjátok a másikat. Ez már rég nem a szerelemről szól, nem egy igazi párkapcsolat, hanem a másik fél kihasználása. Ő is használ téged lakhatási szempontból, te meg kapcsolatfüggő vagy, nem tudsz egyedül élni, eleve a szüleid irányítják az egész életedet. Lakótársak vagytok akik használják a másikat a saját céljaik érdekében.
De, igazam van. Pont azt írtam, hogy te takarítasz, pakolsz utána, neki van hol laknia, kényelmesen be tud járni dolgozni, ott a vendégköre, tehát a lakás tartja melletted, semmi más.
És te is pontosan ezt írod, mert ő is pontosan ezt mondja. Azért nem akar szakítani, mert vissza kéne költöznie a szüleihez, odalenne a munka, a körmös maszek...
Neki legalább egyértelmű érvei vannak.
Te viszont 5 éve nem tudod megválaszolni senkinek, hogy mi tart a csaj mellett, miért nem szakítasz. Miközben egyáltalán nem vagy boldog, nem szereted, hozzá se tudsz érni. Nincs közös jövőtök, és ezzel te vagy tisztában a legjobban. Mivel vele még mindig nem tisztáztad, hogy nem tartod alkalmasnak anyának, mert nem akkora cseléd, mint muterod. Nem fogod elvenni, nem akarsz tőle gyereket. Ezt te évek óta tudod.
Ennek ellenére nem engeded ki a karmaid közül. Ennek pedig két oka van: cikinek tartod mások előtt, hogy tönkrement a kapcsolatod és újra szingli leszel. De a legfontosabb: egy igazi büdös győkér szadista vagy, aki élvezi, hogy kínozhatja a csaját, lerágja az életét, és minden tervét, remênyét sikeresen tönkretetted. Az egész életét leromboltad. Valószínűleg soha az életben nem lesz gyereke. Ez pedig abszolút, teljes mértékben, 10000% a te hibád. Te pedig még a legutolsó esélyét is elveszed, hogy valaki mással boldog lehessen. Csak azt várod, hogy az orvos kimondja, hogy nem lehet gyereke, és erre hivatkozva fogsz vele szakítani. Eltaláltam?
Majd a halálos ágyadon büszkén gondolj vissza rá, hogy egyetlen egy nő volt az életedben, és őt sikerült minden szempontból kihasználni és tönkretenni az egész életét. Gyakorlatilag egy boldog pár hónapot nem adtál neki összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!