Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően melyik a jellemzőbb? A férfi társaságába beilleszkedő vagy önmagát onnan kivonó nő?
Ha két csoportra szeretném ebből a szempontból osztani a párokat, akkor az a két típus van, ahol a nő a párjának a baráti körébe beilleszkedve, jó kapcsolatot ápol velük és azok női párjaival, akár egy kellemes, több párból álló csapatot kialakítva, a férfi társaság párjai egymás barátnőivé válnak, vagy van az a verzió, amikor a nő nem vesz részt a férfi társasági életében, a pasi barátainak női párjaiból nem alakulnak barátságai, a férfi kénytelen a partnere nélkül részt venni a társasági összejöveteleken, akár szomorúan kontsatálva, hogy a többi haver hozza a párját és azok tök jól elvannak, ő meg mehet egyedül, mert a párja kivonja magát ezekből, mindenféle ürüggyel. Mindezt kellemetlennek megélve, mert az összes többi ember befogadóan és kedvesen viszonyult emberünk relatíve új kapcsolatához, csak ez a nő valahogy nem képes ezt a befogadó, barátságos közhangulatot eldogadni, inkább mindenféle képzettel van, hogy a többi nő lenézi, meg inkább kitalál minden marhaságot, hogy ne kelljen részt venni. Igaz, ezzel a saját partnerét valahol meg is bántja.
Szóval melyik tekinthető "normálisnak" vagy mondhatni "elterjedtnek"?
cumus film? Elgépeltél valamit vagy.. ez mit jelent?
És hát na, pl az egyik srác issszonyatosan odáig ovlt a DŰne filmért. Nyilván a könyveket is olvasta. ROhadt sokat tud beszélni róla. Az egész fiútársaság csípi a Star Warst s persze a hozzá tartozó poénokat. LOTR szintén. Meg van még egy MARVELszerető srác is.
Namost... az asszony a legtöbbet látta az melítettek közül, de valami olyan szinten nem érintette meg őt, hogy az valami elképesztő:D Dehát na, ő nem is nerd, mint mi.
Szóval ha valaki nem vágja, hogy Gloin uralkodás aidején Balin megkísérelte visszafoglalni Móriát és nem sikerült neki és ezért van kiborulva Gimli amikor meglátja a sírját (hiszen ő Gloin fia, Balin meg gyakorlatilag a legidősebb, legbölcsebb volt a társaságból)...
Vagy ha valaki nem érti miért nevet a társaság egy része, amikor valaki egy t begyűjtése után kijelenti, hgoy "A fine addition to my colleaction"....
Vagy hogy milyen mélységek vannak az erőteres testpajzsban való közelharcban és hogy hat rá a lézersugár...
Szóval aki ezek kapcsán nem érzi bevonódva magát.. az már egy agyatlan k*rva?
Hát kérdező, elég furcsa lenne (legalábbis nekem) bekerülni olyan társaságba, ahol külön vannak a férfiak és a nők. Kb. negyedikes koromban volt utoljára ilyen, amikor a két nem fujjog egymásra.
De én alapból itthon ülök, a párom meg megy. Eddig nem volt belőle gáz, nem volt olyan, hogy olyat játszottak, aminél ciki, ha nincs ott a párja, vagy nem tudom, mire gondolsz.
Az indulatos, személyeskedő trollkodásokkal nem tudok mit kezdeni, akik korrekt indíttatású hozzászólást írtak, nekik köszönöm.
A kérdésemet az ihlette, hogy fiatal koromban több párkapcsolatomban is belefutottam olyan barátnőkbe, akik a haverjaim, barátaim társaságában feszengtek, kifogásokkal kifarsultak a közös programokból. Csak kettesben lehetett lenni velük vagy az ő családjukkal, ismerőseivel. Engemet pedig azzal "tisztelt" meg az efféle személyiségű hölgy, hogy az én családomhoz nem tudtam elvinni, vagy ha igen, akkor feszengés, szótlanság, ugyanez a barátokkal. Neki kevés barátnője volt, de volt rá példa, hogy találkoztam velük, még néha az ő férfipartnereivel is és én kijöttem mindenkivel.
No mindegy, ez volt a fiatalság. Amúgy érdekes volt, hogy valaki azt írta, hogy a pasik körében megy a nő szídása. Én nem teszek ilyet, tiszteletlenség lenne mindenkivel, még önmagammal szemben is. Én csak tényekkel operálok.
No mindegy, hosszú ideig nem volt párkapcsolatom, így jött ki, nem voltam az a tipik nőgyülölő incel, inkább a munkámra, hobbijaimra koncentráltam.
Van egy baráti kör, akikkel összejárok. De ott a legtöbben párok. És megintcsak tény, hogy a hölgyek is totál jól kijönnek egymással. NINCS ez a tipik FESZENGÉS, meg ez a "nem tudok mit kezdeni a helyzettel. NINCS!!! Ezek a nők még privát is találkoznak, pl a kis előkarácsonyi ünnepléshez való bevásárlást is így intézték, hogy két "csajszi" (köreinkben ez nem pejoratív) beültek a kocsiba és kimentek Parndorfba vásárolni. Olyan jó látni, hogy totál felnőtt módon kezelik egymást és a helyzetet. Mondom, nem fiatalokról beszélünk. Majd mindenkinek már felnőtt gyereke van.
Namost másfél éve ismertem meg egy szintén ebbe a korosztályba tartozó nőt. Együtt vagyunk ugye közel másfél éve, én elvittem őt több alkalommal ebbe a társaságba. A "csajszik" is kedvesen fogadták, tökre örültek, hogy nekem is van barátnőm végre. Voltunk egyik házaspárnál hosszúhétvégézni is a házukban, nyáron autós túrát csináltunk külföldre, oda is elvittem magammal. De! Hiába álltak hozzá tök jól mindenki, nekem a szállodai szobában már mondta, hogy az XY nő szerinte őt nem csípi, lenézi, akkor kifelé kedvesen viselkedett mindenkivel, nekem meg mondja mindegyik nőre, hogy ilyen, meg olyan. Az egyik "csajszi" a legjobb barátom párja pl egész éjszaka beszélgetett vele, mármint a barátnőmmel, de utólag azt mondta, hogy a párom annyira zárkózott volt vele, hogy nem nyílt meg és semmi ilyen. A párom kellemesnek ítélte a beszélgetést. De a többiek úgy érzik, hogy őket kissé zavarja, hogy a párom nem tud velük rendesen feloldódni. A páromon látom, hogy nem is fontos neki, hogy ottlegyen velünk, a legjobb barátaimmal, holott totál családiasak a programjaink. Közös kirándulások, túrák, welnesshétvégék. Valahogy én olyan kényelmetlennek érzem - anélkül, hogy szídni akarnám - hogy mindenki párja mindenkivel megtalálja a hangot, egyedül az én párom lóg ki a sorból. Tök tanácstalanság, mert most ezért szakítani talán erős túlzás lenne, ugyanakkor nekem nagyon fontos ez a társaság, hiszen évek óta minden dolgunkat megosztunk egymással, összetartunk stb. Nekem nagyon nagy igényem van erre a baráti körre és
arra, ahogy látom a többieknél ezt az elfogadó, mindenki mindenkivel jóban van dolgot. Elképzelésem sincs, hogy hogyan lehetne ezt az egészet feloldani.
Én azt mondom, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ez nem rajtad múlik. Esetleg elbeszélgethetnél a barátnőddel, hogy valóban nem találja szimpatikusnak őket, ellenük irányul-e a rossz érzés vagy csak nagyon zárkózott. Hozzáteszem sok férfi gondolja nőtársaságban azt, hogy"mindenki jóban van mindenkivel", mert a nők közötti ellentétek nem jönnek ki olyan élesen, szóval talán te is picit jobban figyelhetnél, lehetséges, persze egyáltalán nem biztos, hogy közel sem volt a barátnődnek olyan befogadó meg kedves az a közeg. Az meg, hogy ismeretlenként kb. egész éjszaka faggatták és az volt az ítélet, hogy "nen nyílt meg", az a kedves haverod nőjére nézve elég rossz fényt vet, mert más szemszögből az történt, hogy a barátnőd nem adta ki magát egy idegennek csak azért, mert ti jóban vagytok. Jól tette, hogy "nem nyílt meg".
Hiába van te abba a közösségbe beágyazódva, ő nincs és nem szabad lerohanni, nem normális az arcába mászni.
Szerintem sokan feszengenek, csak nem merik nyíltan vállalni. Nekem ez az egész csajszimajszikázás úgy hangzik, mint egy rémálom.
Elvárod, hogy felnőtt legyen a párod, de a leggyerekesebb dolog elvárni valakitől, hogy kijöjjön a másikkal, mert egyezik a nemi szervük, és ennyire belebuzulva lenni a barátaidba is necces.
Itt mindig 0-ra pontoznak és néha belém is állnak érte, de többek között emiatt irtózom nőként a komoly kapcsolattól. Én is szenvednék, feszengenék és szótlan lennék, ha ilyeneknek lennék kitéve, aztán még elégedetlenkednének is velem.
Amúgy valahol agyrém, hogy minimum 30-asként is itt kell tartani. Maga a kérdező írja, hogy nem tini vagy huszonéves korosztályról van szó, mégis pont ugyanannyira erőltetni kell azt a qrva bandázást. Mikor szerencsétlen nő jó eséllyel csak nyugtot akar a magánéletében meg veled lenni, mert te kellesz neki, te érdekled, nem a Zoli haverodnak az olyan jófej Kittikéje...
"Az egyik "csajszi" a legjobb barátom párja pl egész éjszaka beszélgetett vele, mármint a barátnőmmel, de utólag azt mondta, hogy a párom annyira zárkózott volt vele, hogy nem nyílt meg és semmi ilyen."
Aki pár órás csacsogással megnyílik a másiknak, annak vagy nincs SEMMI élete és csak élt, mint egy növény, vagy érzelmi kuurva, vagy olyan kiéhezett emberi kapcsolatokra, hogy a buszon a mellette ülő nyakába hányja minden problémáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!