Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarja, hogy volt abortuszom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja, hogy volt abortuszom. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, sőt erről nagyon nehezen is beszélek bárkivel, és már bánom, hogy neki egyáltalán elmondtam. Az első 19 éves koromban volt, mindketten tanultunk még, nem is volt jó vagy stabil kapcsolat. Aztán 23 évesen úgy estem teherbe, hogy nem volt rendes munkám, albiban laktunk, és bár, szerettem volna megtartani, de anyagilag kész öngyilkosság lett volna. Sose mutatta a barátom annak jelet, hogy abortusz ellenes lenne, mikor meséltem neki erről, hát nem tapsolt meg, de megértőnek tűnt. Aztán nem rég egy vitánál a fejemhez vágta, hogy védekezni kell, nem abortuszra menni. Majd később mikor higgadtan beszéltünk is mondta, hogy zavarja, ennyi idősen szerinte 2 abortusz meredek. Úgy tudom az előző kapcsolatában szerettek volna gyereket, de nem sikerült, talán emiatt van benne ez az érzés? Jelenleg nem tudjuk van-e értelme folytatni a kapcsolatot, úgyhogy elítél engem emiatt. Nem értem mi baja van ezzel, nem ismert még akkor, nem tudja milyen helyzetben voltam.
2023. dec. 9. 17:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
19 barom😂
2023. dec. 10. 20:41
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 arra kell nekik hogy utána ítélkezni lehessen felette és büntetni lehessen azért mert "leányanyaként" szült, érezze magát értéktelennek és soha többé ne legyen pasija, vagy max olyan aki 30 évvel idősebb és mindennap megveri. Elveteti: gyilkos. Megtartja: értéktelen bukott nő aki utána legyen mindenért hálás. Így működik ezeknek az agya...
2023. dec. 10. 20:59
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
A 21 nek: látom hogy a kultúra milyen magas fokon nyilvánult meg 😆😆🤮🤮 🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽
2023. dec. 11. 09:14
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Te beszélsz a kultúráról?

Te szerencsétlen életű.

Olvasd már vissza a válaszodat. Leéghetne a pofádról a bőr.

2023. dec. 11. 09:29
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj, te balsors, hogy pont sikerült értelmezni az eszmefuttatásodat.

De te vagy az elrettentő példa arra, hogy milyen, amikor valaki csak megszületik, de nem nevelik.

Szégyen lenne, ha a gyerekem így nyilatkozna, mint te.

2023. dec. 11. 12:23
 26/28 A kérdező kommentje:
#26 Senki se jó kedvében teszi, hidd el az orvos sem, de van, aki felbírja fogni, hogy van amikor ez a jó döntés (vagy kevésbé rossz). A kommentjeid alapján anyukádnak is el kellett volna anno ezen gondolkoznia, mert erősen selejt lettél.
2023. dec. 11. 12:38
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
28 .! Könnyűvérű másodrendű vagy! Ócskaság 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 kb az ilyenektől minden Férfinak!! Felfordul a gyomra!! Még bottal se 🤮🤮
2023. dec. 11. 17:16
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
A 27 és is egy nagyjából 💩💩💩 ennyi. Gondolom te is egy olyan típusú vagy aki nem csak ostoba, de még érvelni sem tud. Tiszta szégyen vagy 🤮🤮🤮
2023. dec. 11. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!