Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ezen kiakadtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ezen kiakadtam?

Figyelt kérdés

Barátom azt mondta, hogy ő nem szeret bezárva lenni, ezért a Karácsony 2. napját nem szeretné velem tölteni. Kitaláltam, hogy szenteste ő aludhatna itt nálunk, Karácsony első napján, pedig én, de még így is a 2 napból is együtt tölthetnénk. Azt mondta ő 2. napon megakarja látogatni a rokonokat, amit szerintem velem is megtehetne, de azt mondta elég, ha csak 2 napot töltünk együtt, a szentestét, és Karácsony 1. napját.

Így se sok időt töltünk együtt, mert csak hétvégente találkozunk, tehát még cak az sincs, hogy egymáson lógunk, és mérges is vagyok rá emiatt.

2023. dec. 8. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Szégyell a rokonai előtt vagy a rokonait szégyelli előled.
2023. dec. 8. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Találkoztam már a rokonaival, tehát nem gondolom, hogy erről lenne szó.
2023. dec. 8. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

"Barátom azt mondta, hogy ő nem szeret bezárva lenni, ezért a Karácsony 2. napját nem szeretné velem tölteni."

Téged idézlek kérdező, ez a barátod kérése. Szerintem illene tisztességben tartani, mert joga van hozzá ha tényleg így akarja. Ha ráerőltetnéd magad, abból csak a baj lesz minden téren.

2023. dec. 8. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz ha a sajat párja mellett neki fárazsto irritalo az egesz es nem forditva hogy inkabb vele mint nelkule.
2023. dec. 8. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
gáz kapcsolat ez van nekem is volt hasonló jobb időben szakítani.
2023. dec. 8. 22:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg is mondtam neki, ha nem szeret velem lenni, akkor nem is kell kapcsolatban sem lennünk, de azt mondta erről szó sincs.
2023. dec. 8. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

De ha oot nem feltolti hanem leszivja az ha a masikkal.van, ezek szokták azt csinálni hogy állandoan nekik szabadido kell a kapcsolatbol is.

Mert nekik nem a kapcsolat a szabadido hanem forditva.

2023. dec. 8. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
*ha őt
2023. dec. 8. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

miután együtt töltöttétek 24-e és 25-e minden percét, 26-án valószínűleg már sok lenne együtt.

amit valahol meg is értek, mert a karácsony még akkor is elég fárasztó ünnep, ha a párod nincs extrán rápörögve.

2023. dec. 9. 02:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Kiakadtam, ... mérges is vagyok rá emiatt

Ha nem egyformák az igényeitek, és nem tudod elfogadni, amit ő szeretne, csak haragudj, emész dmagad, gyűlöld őt és a világot, de akkor sem tudod kényszeríteni. Kényszerből meg inkább ne akarjon veled lenni.

2023. dec. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!