Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon durván összevesztem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durván összevesztem a barátommal az egyetemi haladásom kapcsán, el is akar költözni, a szüleim azt mondják, hogy engedjem el, mert nem ér ennyit egy proli?

Figyelt kérdés

Egyszerre kezdtük el a barátommal az egyetemen ugyanazon a karon, csak más szakon, Ő már végzett + befejezte a mesterszakot is júniusban, és már több éve dolgozik, én nekem még nagyjából 2 félév kéne, hogy végezzek, mellette az egyetemen dolgozok mint mentor, meg egyéb diákmunkákon.

A veszekedés abból indult ki, hogy kedden volt az egyetemen ilyen ronda mikulásos pulcsi nap, másnap pedig vizsgáztam, amin megbuktam, és ebből indult ki a veszekedés, konkrétan lehülyézett, hogy minden szar eseményre elmegyek az helyett, hogy végre valamilyen vizsgára felkészülnék, hogy nézzek magamra, már többször újrafelvételiztem, a 7 féléves alibi GTK szakot már 13 féléve csinálom, hogy mégis mi a tökömre várok?

A fejemhez verte, hogy nyaralni sem tudunk elmenni, mert a hülye diákmunkáim nem fizetnek annyit, de ha normális időben végeztem volna akkor mi is tudnánk ide oda utazgatni, mint egy normális pár.

Mondta azt is, hogy Ő nem fog tovább rám várni, elmegy mellette az élet, és csak itthon ül a kanapén, nem tudunk sehova előre lépni mert megrekedtem egy szinten, mondta, hogy Ő elfog költözni az albérletből.

Nagyon elvagyok keseredve, 100%-ban hibásbak érzem magam a dolgokban, de a szüleim azt mondták, hogy éljem a saját életem, ne foglalkozzak ezzel a paraszttal, csak valamilyen indok kellett neki ami alapján kidob, szóval ne is próbáljak vele dűlőre jutni.

Pedig én szeretnék vele dűlőre jutni mert egyáltalán nem szeretnék szakítani vele.

2023. dec. 8. 11:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
20, ne haragudj, 3 es fél év helyett 6 es fél eve végzi a szakját, és most is bulizgat meg bukdácsol. Szerintem rengeteg időt kapott, a fickó rendkívül türelmes volt, de há ami sok, az sok. Szerintem mondhatta ő ezt mar kedvesebben jóparszor, csakhogy a kérdezőnek az egyik fülén be, a másikon ki. Most meg vérig van sértődve.
2023. dec. 8. 17:07
 22/25 anonim ***** válasza:
85%

"Ki is tartana el akkor. A szüleid, gondolom. Az nem akkora buli."

Off, de ez az igazi buli, nem kell érte szopni.

2023. dec. 8. 17:46
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van. Meg amúgy a karrieredre nézve sem jó pont az önéletrajzban.
2023. dec. 8. 18:40
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Most lehetsz cirka 26 eves. Az a 2 felev, a legkemenyebb tantargyakkal, ami kb mar 6* felvettel, neked legalabb 5 evbe fog kerulni. Ketlem, hogy a szuleid a vegtelensegig eltartanak. Neked mar reg dolgoznod kene es mellette levelezon befejezni a sulit. Vagy nem. Oda nem eleg csak bejarni, igy sose lesz diploma belole. A baratod pedig lehet nem valogatta meg a szavait, de jokora csalodas erte veled kapcsolatban, es total igaza volt.
2023. dec. 8. 23:01
 25/25 anonim ***** válasza:
64%

"Ő nem fog tovább rám várni, elmegy mellette az élet, és csak itthon ül a kanapén, nem tudunk sehova előre lépni mert megrekedtem egy szinten, mondta, hogy Ő elfog költözni az albérletből."

Ne várjon, költözzön.

Te pedig élj úgy, ahogy te szeretnél.

2023. dec. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!