Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagyon szép nők hogy élik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon szép nők hogy élik meg, hogy ha pl a pasijuk (meg úgy általában mindenki) állandóan szexelni akar velük?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy átlagtól sokkal szebb nő vagy (nem topmodell, nem plasztik), de mondjuk 8-9/10, szép nagy mellek, formás vékony alkat, hosszú haj, baba arc.

A pasid ezmiatt állandóan rád van gerjedve (érthető okokból), ez neked milyen érzés?

Jóleső, imponáló? Önbizalom növelő? Élvezed a helyzetet és hagysz neki lehetőséget, hogy élvezkedjen és örömet okozzon neked vagy terhes és inkább negatívan éled meg? Legyen mondjuk napi 1 ha a mennyiséget tekintjük, együttélés mellett.

a kérdés nem troll, férfiként érdekelne a nők belső megélése ezzel kapcsolatban.

2023. dec. 8. 09:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

#19 11-es vagyok, és már itt hangsúlyoznám, hogy férfi vagyok. Szerintem azzal a férfival elég nagy baj van, aki azért nem ad meg minden tőle telhetőt a párjának, mert nincs szex meg meleg pite. A párod nem egy fizetős szolgáltatás, ilyen házvezetőnő meg kva egyben, hanem a társad. Nem várhatod el tőle, hogy munka mellett ő csináljon mindent otthon, és azt sem várhatod el, hogy ne dolgozzon, legyen övé minden házimunka, majd te eltartod. Egyrészt a mai árak mellett elég ritka, aki annyit keres, hogy eltartja magát, a párját, fizet mindent egyéb költséget és még félre is tud tenni értelmes összeget. Másrészt ha ő nem dolgozik, akkor tőled függ, ebbe senki nem menne bele, mert egy, ezzel vissza lehet élni, és nem igazán van ebből kiút a nőnek, kettő, egyszer nyugdíjas lesz, és akkor gond lesz, ha nem dolgozott, három, bármikor meghalhatsz, random betegség, baleset, bármi, ő meg ott lesz nulla fizetéssel, kihagyott évekkel, és majd utána nehezebb lesz elhelyezkedni. Én ha szeretek valakit, azt nem akarom ilyen helyzetbe hozni.

Együtt élek a párommal. Kettőnk közül neki van több elfoglaltsága, nappali képzés mellett dolgozik, se az órarendje nem rugalmas, se a munkaideje. Én is dolgozom nappali mellett, de nekem sok kredites tárgyaim vannak, tehát nincs sok órám, otthonról dolgozom, szóval utazással se megy az időm, ráadásul határidőre, tehát ha megcsináltam valamit jól kettő nap alatt, amire kettő hét volt a határidő, akkor nincs vele több dolgom két hétig. Nem fogom elvárni tőle, hogy főzzön nekem, mire hazaérek, mert alapból én vagyok otthon előbb. Sőt, azt se várom meg, hogy hazaérjen fáradtan, és majd akkor főzzön, csináljon mindent is egyedül. Nem vagyok életképtelen, azelőtt is meg tudtam oldani a dolgaimat, mielőtt velem élt, most is meg tudom oldani, akkor meg ne arra legyen elpocsékolva a közös idő, hogy ő egyedül csinálja a házimunkát, én meg nem tudom, vakarom a tököm...? Oké, jól esne főtt ételre hazajönni, aztán semmit se csinálni, de valószínűleg nem csak nekem esne jól, hanem neki is. Ha meg én vagyok elfoglaltabb, akkor ő is megteszi ugyanezt nekem. Ha ugyanannyi időnk van, akkor meg mindent felezünk, vagy épp együtt csinálunk. Meg nem tudom, én például szeretem azt, hogy mondjuk én mosogatok, ő törölgeti az edényeket, vagy épp fordítva, akkor tudunk közben dumálni, random megölelgetni a másikat, meg ilyenek.

Nyilván több kedve van szexelni a barátnőmnek is, ha nem az van, hogy fáradtan hazaesik, megcsinál mindent, kimerülten próbálna aludni ilyen éjfél felé, én meg mondanám, hogy "hö-hö, ácsi, még nem dugtunk" és akkor muszáj. Nem, hazajön, valószínűleg fáradt, de max 1-2 párperces dolog maradt, vagy még nincs kész a vacsi, és akkor együtt csináljuk, vagy csak én csinálom, ami maradt, mert ő mondjuk tanul, beadandót ír. Marad időnk beszélgetni, megnézni egy filmet, bármi. Aztán, ha van kedve neki is, akkor szexelünk. Többnyire van kedve egyébként, mert nem várom azt, hogy még egy műszakot lehúzzon itthon, hogy ha az egyéb napi teendők után nem lenne kimerült, akkor estére mindenképpen az legyen. Azért a napi egy meg szokott lenni, ha nem menstruál, minden más esetben elég ritka az, hogy ne legyen valami.

De nem azért van "kinyalva a sgge" átvitt értelemben és szószerint is, hogy legyen szex. Szimplán jól esik látni, hogy boldog. Számomra alap, hogy akit szeretek, azért minden tőlem telhetőt megteszek.

2023. dec. 8. 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Szép nagy melleknél komolytalanná vált a kérdés. A női szépségbe az abszolút nem szól bele.
2023. dec. 8. 14:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

16#

Olvasni is rossz 😂

Ha nincs pénz/nem tart el, nincs szex...

Nem tudom nekem fáradtan is szokott lenni kedvem szexelni, és még eszembe nem jutott párhuzamot vonni a pénz és szex között 😂😂😂

2023. dec. 8. 17:14
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok nagyon szép nő, de volt olyan időszakom, amikor állandóan szexelni akart a partnerem és ez évekig tartott. Én élveztem, mert szerelmes voltam, ráadásul piszok jó volt az ágyban. Mind méretre, mind technikára. Nem, nem 20 cm-es volt neki, hanem pont belém való, azaz kisebb és kellően vastag. Nem volt se gyorstüzelő, se impotens.

Bármeddig bírta, ameddig kértem.

A kapcsolatunk később megromlott, de többé senkivel se volt olyan a szex. Próbáltam egy gyorstüzelővel meg egy impotenssel, aki teljesen belém szeretett, de annyira stresszelt, hogy élvezhetetlen volt a szex, mert sokszor nem állt fel neki.

Akkor gondolkoztam rajta, hogy a nagyon szép nőknek jut egyáltalán élvezet szex közben? Mert ha túl szép a nő, a pasik eldurrannak vagy annyira stresszelnek, hogy fel se áll nekik.

2023. dec. 8. 19:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem jól. öregedtem is miatta..
2023. dec. 8. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!