Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagyon szép nők hogy élik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon szép nők hogy élik meg, hogy ha pl a pasijuk (meg úgy általában mindenki) állandóan szexelni akar velük?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy átlagtól sokkal szebb nő vagy (nem topmodell, nem plasztik), de mondjuk 8-9/10, szép nagy mellek, formás vékony alkat, hosszú haj, baba arc.

A pasid ezmiatt állandóan rád van gerjedve (érthető okokból), ez neked milyen érzés?

Jóleső, imponáló? Önbizalom növelő? Élvezed a helyzetet és hagysz neki lehetőséget, hogy élvezkedjen és örömet okozzon neked vagy terhes és inkább negatívan éled meg? Legyen mondjuk napi 1 ha a mennyiséget tekintjük, együttélés mellett.

a kérdés nem troll, férfiként érdekelne a nők belső megélése ezzel kapcsolatban.

2023. dec. 8. 09:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm kifejezetten csinos lány. Szerencsére hasonló szexuális igényeink vannak, szóval a napi 1 többnyire megvan. Állítása szerint nagyon élvezi, ahogy bánok vele, jó neki a sok együttlét. Az exével viszont anno problémás volt ez, ugyanis a srác nem figyelt rá, hogy kölcsönösen jó legyen, meg egyáltalán nem érdekelte, ha a barátnőm éppen nem akarja, addig nyaggatta, amíg bele nem ment.

Nyilván elég egyértelmű, hogy ha a srácnak a minőségi szex azt jelenti, hogy normális előjáték nélkül, szinte szárazon megdugja, akkor is, ha épp menstruál és rosszul van miatta, az egészen más érzés, mint amikor normálisan törődnek vele. Mármint én például nem erőltetem az együttlétet, ha rosszul van, elég, ha ölelgetem helyette. Meg nem annyi az előjáték, hogy levetkőztem, egyszer letapizom, aztán szopjon mielőtt megdugom.

2023. dec. 8. 10:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok topmodell, de nagyon magas libidójú párom van, ráadásul ő pont az olyan alkatra gerjed, amilyen én vagyok (husisabb). Viszont nem egy gép, tehát fontos neki, hogy én is kívánjam. Van, hogy naponta többször (akár 5-6-szor) szexelünk, előfordul, hogy pár perccel az előző menet után, mert aktus után összebújunk kicsit és már megint megkíván. De tökéletesen ért a nemből is, ha valami miatt nem lehet, vagy nem akarom, olyankor ott a jobb keze. Amúgy is sokat masztizik, kapcsolatban is, mert ugye nem vagyunk együtt 0-24-ben. A titok amúgy az, hogy én is szeretem és élvezem vele a szexet, törekszünk a változatosságra, neki is fontos az én kielégülésem, így nem válik rutinszerűvé.
2023. dec. 8. 10:34
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Hogy mindenki megakar dugni már kicsit unom.Vannak páran,akik komolyat is akarnának,nem csak szexet.A férjemmel egyforma a libidónk,nem gond a sok szex.Igaz,amikor öljük egymást,akkor kevésbé szenvedélyes,meg picsit ritkabban van,de akkor is megfelelő.

Volt olyan kapcsolatom,ahol a másik félnek nem volt akkora igénye,mi t nekem.De a férjemmel rögtön egymásra hangolódtunk,ő is szereti csinálni,én is,összecsiszolódtunk az évek alatt.

2023. dec. 8. 10:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok top top nő, de azért elég sokan megnéznek. Paramétereket nem fogok nagyon írni, mert nem reprezentatív és nem is fontos, egy valamit viszont kiemelnék, ami azt reprezentálja, hogy a legtöbb férfi mennyivel egyszerűbben működik szexuálisan.

Nincs hatalmas mellem, de azért relatíve elég nagy, nem aránytalan a testemhez képest, de nem tudom elrejteni hogy van. Szóval könnyű észrevenni. Sose tartottam különösebben fontosnak, annyira nem is szerettem sokáig, mert sztem nem annyira formás, mint mondjuk egy kisebb mell lehetne.

Na de a legtöbb pasi megnézi. Ha van egy kis (nem kihívó) dekoltázsom (értsd: egy sima póló, aminek van némi V kivágása) azt is. Ha egy olyan felső van rajtam ami tök zárt, de némileg szűkebb tehát jól látszik azért. De még egy bővebb, lazább, zárt nyakúban is.

Gimis koromban nem zavart, azt gondoltam fiatal naiv lányként, hogy tök jó észrevesznek. Aztán ahogy idősebb lettem picivel elkezdett nem tetszeni néha.

Nyilván aki nekem is tetszik, esetleg ismerem, kedvelem is és úgy vonzódom hozzá, annál nem zavar.

De nagyon sokszor tárgyiasítva tudja magát érezni egy nő.

Volt olyan, hogy mentem az utcán fényes nappal és egy kisebbségi (amivel önmagában nincs bajom) nem túl diszkrét pasas jó hangosan rám köszönt (nem ismertem), de igazából nem nekem, hanem a mellemnek, mert egyenesen oda nézett.

Öreg bácsik (akár ha az asszony is ott van) szemrebbenés, diszkréció nélkül. Volt olyan idősebb egyetemi férfi oktató, aki miközben tartotta az órát, láttam, hogy le-le pillant (nem fügött tőle a jegyem, nem szándékosan tettem ki neki). Idős bácsi volt hogy be is szólt az utcán, hogy "mekkora melled van". Mégegyszer mondom nem akkora, hogy kiveri a szemed.

Volt buliban kedves, normális srác aki tök lazán odajött hozzám dumálni az nem zavart, de azért észrevettem amikor már előtte is lepillantott, meg beszélgetés közben is. Ő amúgy nem volt bunkó, csak épp velem szemben állt és nem tudtam nem észrevenni.

Két dolog: aki diszkrét azzal önmagában nem is lenne baj. Nem mondom, hogy nem esik néha jól, olyanoktól akik nekem is tetszenek.

A probléma azokkal van akik indiszkrétek, prolik (pl.: 16 voltam, építőmunkások is leszóltak az állványról) illetve odaszólogatnak. Mintha bármit megtehetnének.

Sokszor éreztem már azt, hogy csak egy sétáló egy pár csöcsnek néznek sokan. Nem embernek.

Ha valaki az arcomat, a mosolyomat dícséri, bámulja, sokkan jobban bejön.

Egy szó mint száz: a férfiak szexuálisan egyszerűbbek. Ez ìgy van és el kell fogadni. De ez még nem jogosít fel senkit, hogy proli módra csak úgy odaszólogasson másoknak...

Nyilvan jól esik egy nőnek a figyelem, ha kívánják ha szépnek érzi magát. De amikor már szexuális tárgyként van kezelve (mindegy mi miatt) az nem.

2023. dec. 8. 10:37
 15/25 A kérdező kommentje:

14 es mindenki

koszi a reszletes valaszokat.

14: igen, te amit leirtal az nyilvan inkabb az idegenek megnyilvanulasa, ami valoban zavaro lehet ilyen forman.

valoszinuleg mi pasik soha nem fogjuk megerteni a nok lelkivilagat ezen a teren es forditva sem.

2023. dec. 8. 11:29
 16/25 anonim ***** válasza:
37%
Nekem pl. egy kötelesség a szex.Hazajövök a munkából hulla fáradtan, még itthon pakolászni kell, másnapra elpakolni.Aztán ez kezdődik előlről.Minek akarjak szexelni?Mit kapok cserébe?Eltartanak?Ja, nem.Hát akkor én meg nem szeretem a szexet.Mit szeressek benne?Utolsó gondolatom, inkább lefekszem aludni.:)
2023. dec. 8. 11:47
 17/25 anonim ***** válasza:
37%

#16 A privátban írónak a válasz:

A párom nem segít, mert nem tart el.A szex nekem nem kényeztetés, hanem egy plusz feladat a munka után.A pénz a kényeztetés meg a gondtalan élet.Nincs pénz?Nincs kedvem szexelni.

2023. dec. 8. 11:53
 18/25 anonim ***** válasza:
16%
Kiváló prosti lenne belőled(ha esetleg nem vagy már az)
2023. dec. 8. 11:56
 19/25 A kérdező kommentje:

16: azon esetleg gondolkodtal mar, hogy a parod azert nem tart el, mert nincs szex?

beszelgettem egyszer egy parterapeutaval es o azt mondta, neki hatarozott velemenye, hogy a legtobb pasinak (amugy nekem sem) nem lenne gond "eltartani", de legalabbis tobbet belerakni anyagilag egy hazassagba/kapcsolatba, ha este ha hazaer finom almaspite illat varna a meleg otthonban es estenkent meg egy stabil p.nci.

de amig ezt a ket fel nem tudja elfogadni, hogy a masiknak mire van szuksege es ra fokuszalni, addig ez nem fog mukodni.

egyebkent te a szexet onmagaban ennyire nem elvezed, hogy ennyire feladatnak eled meg?

2023. dec. 8. 11:56
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
A férjrm nem azért ad többet,mert várja az almáspite es a punci.Hanem,mert úgy gondolja,hogy felelősséggel tartozik a családjáért.És szeret minket annyira,hogy mindent meg akarkon adni,amit tud.
2023. dec. 8. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!