Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátom arról, hogy pazarolja a pénzét?

Figyelt kérdés

Nem állunk anyagilag rosszul sőt, az Ő saját lakásában lakunk, mind a ketten jól keresünk, igaz Ő jobban.

Januárban lesz a macskájának az 5. születésnapja, akit szerintem jobban szeret mint ahogyan az embereket szereti, és kitalálta, hogy venni fog neki egy eredeti arany bilétát a nyakörvébe a mostani biléta helyébe.

Egy 5-6 grammos aranyról lenne szó amit megcsináltatna nyakörv bilétának ami elég nagy kiadás csak azért, hogy egy macskának arany nyakörve legyen.

Próbáltam erről lebeszélni, de hajthatatlan, és nagyon lelkes.

Ti hogyan beszélnétek le?

2023. dec. 6. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Közös kassza esetén van beleszólásod.
2023. dec. 6. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Amennyiben ez a kiadás valóban a jólétetek rovására megy akkor szerintem elég könnyű lesz ezt érvnek felhozni....

De nekem van egy olyan gyanúm, hogy nem vagy ennyire sötét, hogy erre magadtól ne jöttél volna rá. Szóval inkább leírom hogy jaj de irigylésre méltó, hogy mindketten jól kerestek és nincsenek anyagi gondjaitok, van saját házatok. Megpukkadok, hogy olyan jól éltek, hogy még a szaros macskának is jut egy aranybiléta amíg én minimálbérből élek egy albiban. :D

2023. dec. 6. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
össze se jöttem volna olyan emberrel aki nem kezeli jól a pénzt.
2023. dec. 6. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha belefér vegye csak meg.

Bár ilyenre nem költenék de elég sok hülyeséget vettem már én is.

2023. dec. 6. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
El fogják lopni. Lehet a macskával együtt. A macska testi épsége érdekeben is baromság ez.
2023. dec. 6. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Eleve össze se jönnék olyannal, aki ilyen szinten macska fanatikus. Ha közben állna elő egy ilyennel és nem tudnám, szakítanék.
2023. dec. 6. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
14%
Mint Bödőcs: "Stadion, édes fiam? Vannak még éhes gyerekek!"
2023. dec. 6. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Miért kell a cica nyakába biléta?

Ha kijárós, akkor inkább ruházzon be egy macskabiztos kerítésre. A cica biztonsága többet ér, mint egy biléta.

2023. dec. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!