Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hosszú párkapcsolat titka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hosszú párkapcsolat titka az, hogy mindent megbocsátunk és elviselünk?

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2023. dec. 4. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Helyzetek függvényében és szerelem függvényében bizonyos dolgokat meg lehet bocsátani... Erre így válaszolni nehéz. De nyilván nem szó szerint mindent. 2 pofont már nem, még nagyobb erőszakot főleg nem, ugyanolyan ismétlődő hibát sem nagyon...

Mi is nagyon sokat megéltünk párommal és más kihajította volna már igazából, meg sem mentette volna zsarnok bandából, mégis "mindent túlélő" szerelmünk van. Nem megyek bele újra történetbe, mert már betalált egy elmebeteg, én lettem neki elmebeteg, és máshol már Titanilla boszinak neveztek el. Pasi vagyok. :D :D

Esetleg konkretizálni kéne a kérdést.

35/F

2023. dec. 4. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Egy hatalmas nagy NEM a válasz a kérdésre.
2023. dec. 4. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem inkább az, hogy nincsenek nagy dolgok, amiket meg kéne bocsátani, el kéne nézni, apróságokon meg nem rugózunk.

Persze az, hogy kinek mi az apróság meg a nagy dolog, az ugye személyfüggő. Ez is valahol kulcsa a sikeres kapcsolatnak, olyan párt találni, akinek ugyanaz számít apróságnak és nagy dolognak, mint neked.

2023. dec. 4. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Magadat sablonokba való beleerőltetés helyett, olyan leszel mint amilyen a személyiséged. És az alapján választasz partnert, aki ehhez passzol. És akkor nincs kompromisszum, azt szereti aki vagy, és te is azt akit te akarsz. Pl ha tetkos, pirszinges, félig borotvált hajú metális csajt akarok, akkor elég gáz ha valami niceguy stilust erőltetek magamra.
2023. dec. 4. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Hószú kapcsolat titka z hogy sokat legyetek egymástól távol, akkor nem fog zavarni ha félrekefél mert úgyse látod.
2023. dec. 4. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hosszú szenvedés titka, nem a hosszú párkapcsolaté.
2023. dec. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!