Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek hogyan képesek kielégítő, hosszantartó párkapcsolatokat kialakítani?
Minél hamarabb. December eleje van, messze még a karácsony. Mindig lesz valami. Újév, valentinnap, tavasz, névnap, szülinap, évforduló.
Nem is hosszú a kapcsolat. 6 hónap az kb semmi, főleg, hogy ennek kétharmada már rossz volt.
Nem egyszerű dolog a szakítás, sok erőt kívánok hozzá
Ahh bocsi az alapkérdésre nem válaszoltam.
Egyrészt van benne egy kis szerencse, emberismeret. Szóval eleve jó partnerem van. De a kommunikáció a kulcs. Vannak nézeteltéréseink, problémáink. De meg tudjuk őket oldani, mert mindkettőnknek fontos a kapcsolat, így teszünk is érte.
Kell energiátfektetni bele. Hogy ne fulladjon ki, ne váljon unalmassá. Türelmesnek kell lenni, és tudni, hogy a szerelmünk fontosabb a pillanatnyi büszkeségemnél. Higgadt kommunikáció fontos. Hogy veszekedés közben se vágj a másikhoz olyat, amit megbánnál, hiszen akkor is szerelmesek vagyunk. Nem egymáson vezetjük le a feszkót stb.
Nem erőltetik a dolgot, hanem hagyják a rendes medrébe folyni a dolgokat.
Egy csúnya hasonlatot írok most. A szerelem olyan, mint a fing. Ha erőltetjük szar lesz belőle.
A lényeg tehát, hogy hagyni kell, hogy az események úgy folyjanak, mint szar a slozin lefele.
A veszekedeseknel az erzelmek elragadnak. Jobb leirni a problemad es par nap mulva a konyvet kitenni olcasasra,visszair par nsp mulva h oldjatok meg.
A par nap segit esszeruen atgondolni az egeszet es felretenni az egodat.
Probald ki.
Nem tudom mit értesz pszichológia alatt pontosan, de kezdhetnéd az önismereti részekkel. Két dolog szúrt szemet nekem. Az első, hogy azt vártad, hogy majd meg tudod venni pénzzel. Nem. Ha te azt hiszed, hogy meg tudod venni a párod, az már eleve kizárja hogy az egy jó kapcsolat lesz. A megfogalmazásod eleve szörnyű, "ezek után a földön fog csúszni nekem", semmi tisztelet nincs benned a párod iránt. A másik rész amin felszaladt a szemöldököm, szintén ezt támasztja alá. Fel vagy háborodva azon, hogy azt kéri, hogy figyelj oda arra amit mond? Egy egészséges kapcsolatban ezen nem hogy nem háborodnak fel, hanem ez a minimum minimuma.
Tudom, hogy melegként elég korlátozottak a lehetőségeid, de ha együtt vagy valakivel, akit megvetsz, csak hogy ne legyél egyedül, az semmiképp nem lesz kielégítő kapcsolat. Hosszútávú persze még lehet, évekig, évtizedekig el lehet lötyögni olyan ember mellett, akit valójában utálsz. Hetero kapcsolatok között is rengeteg ilyen van, akik tengődnek a fostalicska kapcsolataikban, mert félnek az egyedülléttől.
Egyszerű!
Ne légy buznyák, nővel kell kapcsolatot létesíteni nem férfi a férfival. Egyébként meg kit érdekel a buznyák kérdés, őszinte választ nem fogsz kapni.
Még eléggé soká lesz karácsony, én most dobnám ki a helyedben a mai napon. Olyan volt velm, hogy december 21-én döntöttem el, hogy szakítok vele, de megvártam az ünnepeket és újévkor szakítottam.
Ahhoz, hogy boldog és hosszú párkapcsolatot alakítsunk ki, kell a megfelelő személy. Mert én hiába szeretném a problémákat megbeszélni, hiába kérem, hogy változtasson, ha ő nem akar, akkor nem fog és a kapcsolat továbbra is szar lesz. De ha a másik fél képes a kommunikációra és a fejlődésre, és én is ilyen vagyok, akkor igazából nincs leküzdhetetlen akadály :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!