Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le a barátnõm apját? Mivel még nem vettem el, azt hajtogatja, hogy õ a “ház ura”, ezért a lányának szót kell fogadnia?
Nem utál engem. Rengeteg dologba engem avat be, amibe a lányát kéne, amikor erre célzok, azt mondja, õ nõ, vele ilyeneket nem oszt meg (egy rosszindulatúbb férfi simán kisemmizhetné õket).
A barátnõm diplomás, dolgozik, de az apja számlájára megy a pénz, mert a nõk nem tudnak bánni a pénzzel. Az autó is az õ nevén van, mert õ a férfi. Ha összeházasodnánk, mindenbe résztulajdont akar nekem adni, hogy hozzáférjek és tudjam kezelni.
Hány éves?
A szülőket sok esetben még akkor is nehéz leszerelni, ha a gyerekük külön lakik. Akár egyedül, akár párral.
Példa erre ez az oldal.
De ez a csavar. Ha elveszem, békén fogja hagyni, mert már lesz egy férfi, aki vigyáz rá.
25 éves. Lakott külön, de ott is õ tárgyalt a tulajjal, nem azért, mert õ nem tudott volna, ha nélküle volt lebeszélve, akkor balhézott, hogy “adják meg neki a tiszteletet”.
3: Pedig ez az ő harca.
Az élet más területein is szüksége van arra az erőre, amire az apjával szemben.
"Hogyan állítsam le a barátnõm apját?"
Nem a te dolgod!
"azt hajtogatja, hogy õ a “ház ura”"
Te is ott laksz?
"A barátnõm diplomás, dolgozik, de az apja számlájára megy a pénz, mert a nõk nem tudnak bánni a pénzzel."
Hát pedig ezt 1,5 óra ügyintézéssel megoldhatná a barátnőd, hogy ne így legyen.
Sőt, ha KP-ben kéri a fizetését, akkor 5 perc alatt, mert még számlát sem kell nyitnia.
Anyukája, nagymamája van neki?
Van. Mindenkinek a pénzét õ kezeli (pedig az anyja pénzügyes vagy mi). A cafeteriát dugdossa elõle.
Szerintem ott mindenkinek át van mosva az agya, de nagyon nagy köztük a korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!