Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha terhes a barátnőm 16 éves és én is akarom a babát és ő is de, a szülei el akarják vetetni? 18 fiú
Semmit. Egy dolgot tehetnétek, a gyámhatósághoz fordultok, 16 évesen már lehet kérvényezni nagykorúsítást abban az esetben, ha összeházasodtok, ekkor pedig a szülőknek már nem lesz joguk beleszólni.
De amúgy nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet 16 évesen családot alapítani. Még az iskolát sem járta ki, basszus...
Gondolj bele abba, hogy az a kisbaba sír jó sokat, éjjel/nappal vele kell foglalkozni a lánynak miközben az iskolát el kell végeznie. Rájöttök előbb utóbb, hogy nem való nektek a szülősdi. Te lelépsz, vagy ő és kire marad a pici? A nagyszülőkre!
Élni fogtok akarni, bulizni, szórakozni, új embereket megismerni, másba szerettek belé - ez biztos(!), csalni fogjátok egymást/egyik a másikat, veszekedni fogtok, mert nem lesz annyi pénz, mert elegetek lesz mindenből és mindenkiből. Még nagyon fiatalok vagytok mindketten. Hiába gondolod, hogy nem, vagy hogy bírnátok nem tudnátok. 30-on felül akik vállalnak gyermeket elválnak, szakítanak, mert nem tudnak megbirkózni a gyermekükkel, vagy a helyzettel. Akkor ti tiniként szerinted tudnátok? Egyáltalán nem. Szépen vetessétek el és majd 25-30 éves kor között vállaljatok inkább utódot.
#8:
"Élni fogtok akarni, bulizni, szórakozni, új embereket megismerni, másba szerettek belé - ez biztos(!)..."
Szerinted ezzel a résszel mire akartam utalni? Pontosan arra, hogy úgyse maradnak együtt.
De ha mégiscsak és szeretnének gyereket vállalni akkor később tegyék ne tiniként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!