Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb távon lehet ok szakításra az eltérő társadalmi háttér, pénzügyi tudatosságbeli különbségek, neveltetés?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt, de máris belerángatott egy nagyobb krízisbe. Pontosabban nem rángatott bele, de ha én nem segítem ki egy jelentősebb összeggel, akkor nem tud elköltözni, mert a szerződését felmondták, nem tudta fizetni a bérleti díjat. Igazából ha akarnám most kiléphetnék, de valahogy kötelességemnek érzem segíteni neki, nem magára hagyni,lelkileg törődni vele. Sajna a lakás amit bérelt sok szempontból nem ideális, de legalább van tető a feje fölött.

Itt most két melegről van szó, de sze*uális orientációtól függetlenül bárki véleménye érdekelne.

2023. dec. 2. 23:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, én pár évet adok mindkettőnknek. Mert ha addig működnek a dolgok, akkor valszeg utána is fognak. Ha addig sem, utána sem. Szerintem egy 2-3 év ismertség kell ehhez.
2023. dec. 3. 11:02
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Igen, jól gondolod. Én is nem egészen 2 év után változtattam. Bár már jóval korábban is rezgett a léc, de sajnos a dolgok addigra már túl messzire mentek, nem tudtam, hogy másszak ki belőle. A veszteség pedig napról napra nőtt.
2023. dec. 3. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Egyébként ne érezd kötelességednek, hogy a saját rovásodra támogasd.
2023. dec. 3. 13:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Most jelenleg az a szitu, hogy jövő péntekig, az első fizujáig van 500 forintja. Már ott tartunk, hogy anyám akar neki adni egy tizest, hogy legalább egy hétig kibírja valahogy. Szülői segítség nulla! Azért ez is szomorú.
2023. dec. 3. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez nem a ti felelősségetek. Nem a tiéd és nem anyukádé.
2023. dec. 3. 14:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Tudom. És nem is az összeg bánt, amit ráköltöttem az elmúlt pár hónapban, most meg a költözésére. Hanem hogy rajtam kívül nem számíthat nagyon senkire. Szüleire sem.
2023. dec. 3. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!