Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám az hogy, nagyon függök a páromtól. Ennek az az oka, hogy sem a családomtól nem kapok figyelmet, és barátaim sincsenek (sosem voltak igazán.)

Nos, a párom az boldoggá tesz, de ha szakítanánk, vagy minden veszekedésnél elvesztem a fejem, és egyből rám jön hogy én milyen egyedűl vagyok, és az önygilkosvágy is ott van ezek mellett..

Sokat vitatkozunk mostanában, mert külföldre kellett költöznöm, de ő elméletben hamarosan ki költözne hozzám, ha az nem működne, akkor én haza.

Sajnos sokszor csúnyán beszél velem, és ilyenkor elkap az undor tőle, de nem tudnám elhagyni.

2023. nov. 30. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Az a véleményem hogy egy önnizalomhiányos papucs vagy. Ha egy ember rendelkezik megfelelő ömbizalommal és önszeretettel akkor nem fog betegesen ragaszkodni toxikus kapcsolatokhoz és nem is fogja magát magányosan érezni azért mert nem kap elég figyelmet a családjától vagy nincsenek barátai, egyszerűen magányosan is teljesen jól érzi magát.
2023. nov. 30. 23:01
 2/2 anonim válasza:
51%
Szerintem minél előbb szabadulj meg egy ilyen embertől. Ez később sokkal rosszabb lesz hidd el saját tapasztalatból mondom jobb egyedül mint egy ilyen mérgező ember mellett. A szakítás fáj de idővel ezek a sebek beforrnak. Barátkoz másokkal keresd más emberek tagságát nyiss feléjük. Az öngyilkos gondolatokrol annyit hogy mindig add magadnak egy meg egy napot ne és sose cselekedj hirtelen felindulásból hidd el hogy megbánod. Remélem hogy ki szabadúszó ebből a kapcsolatból és boldog leszel végre.
2023. dec. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!