Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 16 éves barátom akivel lassan 2 hónapja járok és messze lakik. Általában ő szokott hozzánk jönni de most én szeretnék náluk tölteni egy hosszú hétvégét. Hogy vegyem rá a szüleimet hogy elengedjenek? 14/L
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 20:31
11/17 anonim válasza:
Óó, mintha én írtam volna a kérdést, bár én sokat adnék már egy-két napért is. :( De nem tudok mit tenni sajnos. Nem értik meg ,hogy elég baj az is ,hogy akit szeretek messze lakik és nem találkozhatunk naponta stb. mint a legtöbb pár, de még csak annyit sem hagynak , hogy nagy ritkán én is elmehessek. :/
12/17 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, majd lesz még időtök később is együttlenni, nem? Ha meg addigra nem lesztek együtt, mégse volt ez akkora nagy szerelem. Nem tudom milyenek a szüleid, ha az én lányom lennél nem tudnál meggyőzni, 14 évesen még legfeljebb kézfogás csóknak kellene történnie, nem ottalvásnak. Egyáltalán minek kell pont ilyen fiatalon egy távkapcsolatban lenni?
13/17 A kérdező kommentje:
mint már elöbb írtam nem azt szeretném visszahallani tőletek mint a szüleimtől h fiatal vagyok hanem tanácsot vagy érveket h mivel tudnám őket kicsit megpuhítani....
2010. okt. 21. 17:28
14/17 anonim válasza:
1.Mond nekik hogy nem 4 hanem 14 vagy
2.Tanulj meg bunyozni ne a körmödet féltsd hogy letörik ha megtámadnának...hopsz ez nem az xD
3.Mond meg nekik hogyha nem engednek el akkor el fogsz szökni és lezbikusokkal meg pedofilokkal fogsz szexelni(de csak hülyeségből)
4.SEGITS OTTHON!mert ha azt látják hogy csak lopod a napot akk nem engednek el.
5.NE MASZTURBÁLJ A SZÜLEID ÉS FŐLEG NE AZ APÁD ELŐTT AKINEK RÖGTÖN FÖLÁLL ÉS HALÁLRA BASZ...ez sem az xD
6.igyál sok tejet egyél sok kálcium tartalmu kaját ha a vonat alá esel akk ne te hanem a vonat törjön ripityára
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket majd megírom nektek h elengedtek e vagy nem de azért szorítsantok nekem (jó ez az oldal)XD
2010. okt. 22. 19:28
16/17 anonim válasza:
Megértem a problémádat!! Ne menj el otthonról 4 napra pl. csak 2-re még túl fiatal vagy ahhoz , hogy egy srácnál legyél 4 napot!! Ja és hagyd , hogy a szuleid elkisérjenek a barátodhoz és majd utána ok haza mennek és így látni fogják , hogy semmi rosszban nem sántikálsz, és megfognak benned bízni!!! Sok sikert remélem , hogy elengednek!!
17/17 A kérdező kommentje:
nyaraláson ismertem meg ott is 4 napot voltunk együtt és amugy is a szüleim vinnének el hozzá mert útba is esik amugy mindent köszönök :D
2010. okt. 23. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!