Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedtem a barátnőmmel és elcsattant egy jó nagy pofon, ti mit tennétek?
Elmondok egy sötét sztorit életemből, amiért sokan nem fognak szeretni. Én sem vagyok rá büszke. Melegek vagyunk és elcsattant nálunk néhány ütés. Nem ököllel és nem durván! Arcra és fejre néhány. Párom sokadik húzása volt, nárcisztikusan viselkedett, letagadott dolgokat, hazugnak állított be. Egy nyaraláson történt. Elborult a fejem, "minden mindegy" alapon amúgyis felkészültem szakításra, konyhában kérdőre vontam, a szemembe hazudott, elborított a köd. De őt is kiröhögte volna a rendőrség, ha ezért elszaladt volna. Órákkal később magához tért és nem emlékezett. Nem hazudott, tényleg nem emlékezett. Konkrét elmeprobléma derült ki és ezért is szégyelltem magamat. Ő azonnal megbocsátott emiatt, akkor valamiért elhitte nekem a sztorit, aztán hosszú-hosszú időn át megküzdöttünk mi ezzel, immáron elmúlt a baj rajta és együtt élünk.
Viszont ezt ebben az esetben tegyük félre, mert nem lehet mindekire ráhúzni rögtön elmeproblémát és attól még ki kell kérni ezt a viselkedést a lánytól.
19.
Nem tudom az egyesnek minek kellett?
Ha férfi üt nőt azonnal fel kell jelenteni a válaszolók 70%-a szerint, ha nő férfit akkor meg 0%?
Akkor nem történt bántalmazás?
Én semmit nem tennék már így utólag. Akkor lehet, hogy reflexből visszaadtam volna. Volt már ilyen, vita közben,hátulról pofon ütött a párom, és majdnem megütöttem, az utolsó pillanatban állitottam meg a kezem. Meg is volt döbbenve, hogy képes lennék megütni. Elmagyaráztam neki, hogy ez nem neki szólt, bárkit, aki megüt, visszaütöm azonnal. Neki az szólt, hogy megállítottam a kezem.
Egyébként kérdezö: mit értesz nagy pofon alatt? Nyoma látszott utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!