Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszekedtem a barátnőmmel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedtem a barátnőmmel és elcsattant egy jó nagy pofon, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 22:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Mi? Azért, mert más csajt néztél? Én dobnám. Semmi se ér egy pofont, ez főleg nem.

Komolyan, és ezt nőként írom. Mi történik, ha észreveszem, hogy ránézel más nőre? Gondolom, hogy attól még velem vagy. Most nyilván ha durván megbámulod azt szóvá tenném. De ha mondjuk picit rápillantasz egy csajra, ez van. Néha én is jobban megnézek 1-2 nőt es férfit aki jól néz ki. Semmit se jelent.

2023. nov. 29. 00:47
 12/25 A kérdező kommentje:
Azért érdekelne az 1. véleménye, hogy mit szólna ha most Én jelenteném fel a lányt?
2023. nov. 29. 00:58
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Elmagyaráznám neki, hogy a szem a látásért van. Ne b*tasson csak azért, mert jogosan használod, és nem tettél semmi további cselekedetet utána.

Menjetek el együtt box-edzésekre, vezesse le ott a hisztijeit

a Vadmacskád:(.

2023. nov. 29. 06:36
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
Feljelentést tennék.
2023. nov. 29. 08:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Kérj a másik orcádra is, akkor kioltják egymást, te kis aktívan csetelő és cukimukin értetlenkedő fantáziálós kérdező.
2023. nov. 29. 08:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy visszaadhattad volna neki nyugodtan. Ha egy pasi ütne meg, én visszaadnám, a verekedésben nincsenek nemek. Ott csak patkányság van, amit viszonozni kell.
2023. nov. 29. 09:02
 17/25 anonim ***** válasza:

Rávenni bocsánatot kérni, ellenkező esetben szakítás!

35/F

2023. nov. 29. 09:24
 18/25 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy a 14-es ugyanazt írta, mint az egyes mégis 0-ra pontozták.

Vajon van hozzá köze, hogy kiderült azóta hogy a lány volt az elkövető?

2023. nov. 29. 11:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Mert 2 napon belüli pofonra miért kéne feljelentés? Még pasit sem lehet feljelenteni azért, csak ismeretségi körben meghurcolni.
2023. nov. 29. 11:58
 20/25 anonim ***** válasza:
*2 napon belül gyógyuló.
2023. nov. 29. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!