Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig a férfi eldönti mit hogy akar a jövőben, aztán az vagy jó nekem, vagy csesszem meg? Kompromisszum mintha soha létezne, nem az első kapcsolatomban probléma ez....

Figyelt kérdés

Hozzáteszem én nem vagyok egy alkalmazkodni képtelen ember. Nem arról van szó, hogy csakis az legyen amit én akarok...

De mindig ez van, hogy vagy kövessem én a pasit vagy ennyi. Volt aki kitalálta 2 ev utan hogy megsem a fővárosban akar lakni (volt itt lakása is), hanem le akart rángatni Borsodba hát nincs az az isten.

Másik szintén eloadta hogy jaj de szeret, úgy is viselkedett, semmi probléma, aztán a jövőbeni terveknél megint csak ez, hogy ő valamit kitalált és az vagy jó vagy nem. Hihetetlen már, el vagyok keseredve.

2023. nov. 28. 10:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ahogy fentebb írják, vannak azok a dolgok, amikben nem lehet, nem is érdemes kompromisszumot hozni. Vagy van közös nevező, vagy nincs.

"Akit szeretünk, azért teszünk erőfeszítést, tehát alkalmazkodunk."

Hiába szeretünk valakit érzelmileg, ha közben az alapvető elveink, értékeink nem egyeznek.

2023. nov. 29. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!