Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket is zavarna ez?
Egy férfi ismerősöm azt mondta, hogy zavarja, hogy a barátnője mással is volt már együtt előtte, és hogy nem ő volt az eső férfi, akivel lefeküdt.( Nem rbanc volt, rajta kívül csak egy férfival feküdt le élete során)
Ez ilyen birtoklási dolog ? Minden férfit zavarna ez?
???
"A nő értéke a tisztasága"
Ezt írtad, erre reagáltam. Tanulj meg szöveget értelmezni, és akkor majd visszatérünk erre a vitára
#13 mert csak szűz pasik szoktak szakítani/mást választani/megcsalni?
Ez teljesen megalapozatlan eszmefuttatás.
Az első barátnőmmel mi voltunk egymásnak az elsők. Előtte csak jártunk, de szex nem volt.
Szerintem akkor zavart volna, ha lett volna más, akivel előttem lefeküdt. De nem azért, mert én szűz voltam, hanem a szex összekötő ereje miatt.
Így túl a negyven után már az zavarna, ha a páromnak nem lett volna egynél több kapcsolata előttem. Nem volt sok, mert válogatós, ahogy én is. A szex minősége jelzi, hogy magasan a rangsor tetején vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!