Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt? Időt kér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Időt kér a párom..

Figyelt kérdés
Az utóbbi két hónap húzós volt a számunkra sok veszekedés és összetűzés volt közöttünk de megtudtuk beszélni és megoldani,de viszont az elmúlt pár hétben a párom arra vágyik hogy tudjon egy kis én időt folytatni,és néha a haverjaival lenni, s ez mind hétvégén történne mivel akkor van ideje az ilyenkre nekem meg pont akkor van időm találkozni és vele lenni.. Lehet ha túlreagálom az egészet már beszéltem erről vele hogy ez rosszul érint, de megkért hogy értsem meg hogy neki kell egy kis külön töltött idő,de ettől függetlenül szeret és nem fog elhagyni csak kell egy kis én idő

2023. nov. 20. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"rosszul erint mert eddig ilyent nem mondott"

Pedig már régóta vágyhat erre.

Kár, hogy nem mondta eddig. Még minden jó lehet mind a kettőtöknek.

2023. nov. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!