Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni ez alapján?
abszolút! Teljesen jogosan akadsz ki, és nem kell sokat gondolkodnod! Ez a kapcsolat halálra van ítélve, ne is folytasd, dobd ki! Sem tisztelet, sem megbecsülés nincs ebben! Nagyon durva...
...hogy ennyire nem bízol a másikban, s meg sem kérdezed... ezért szakíts, hogy neki legyen egy olyan felesége, akivel meg van a bizalom.
Egyébként elránthatta, mert:
-várt egy nagyon fontos üzenetet
-neked karácsonyi meglepetést készít elő
-neked készít elő akármilyen meglepetést
-gyűrűt rendelt az eljegyzésedre
-megbeszéli apáddal a múlt heti hisztidet...
Szóval, ha nincs bizalom, akkor minek adod magad neki oda a szeretkezésben, s egy telefonképernyős ügybe meg hülyeségeket látsz bele...
45/F
3-assal értek egyet, természetes, hogy le van pontozva. :-)))
Én a fiú helyében kivágnám azt a nőt, aki már emiatt féltékenykedni kezdene.
Kontrollmániás nő vagy, kérdező, aki gondolatrendőrség módjára mindenről tudni akar.
Ha rejtegetni valója lenne, akkor szerintem:
- nem mutogatná neked a telefonját
- kikapcsolná messengeren a felugró ablakokat
Ha ezek ellenére mégis van valami titkolni valója, akkor nagyon buta.
"Én a fiú helyében kivágnám azt a nőt, aki már emiatt féltékenykedni kezdene."
Én meg azt a pasit vágnám ki, aki berezel, ha megcsörren a telefonja. Valamit nagyon sumákol.Ja, hogy megmutatta, aznap kivel beszélt? Semmit nem jelent. Most meg már hiába mutogat bármit is, törölte, ha van valami.
Amikor még én ismerkedtem, akkor már volt mobiltelefon, de még nem volt okostelefon.
Soha elő nem fordult, hogy egymás telefonjait megmutattuk volna, bizonyítandó, hogy kikkel beszéltünk. Valahogy akkor ez mindenkinek a magánügye volt és nem akartuk egymást ennyire ellenőrizni.
Egy kapcsolat csak bizalmon alapulhat. Akinek a híváslistámat kell megmutatnom, az már nem bízik meg bennem. Mintha egy munkahelyen a főnök előtt kéne bizonyítanom, hogy munkaidőben csak munkaügyben telefonáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!