Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés
Ha a baratotok a mai napig sajat kezdemenyezessel irogatna lanyokkal akikkel regen volt koztunk valami...
2023. nov. 19. 19:50
1 2
 11/20 Laylah ***** válasza:
61%
Én meg nőként írom, hogy 2-3 exemmel a mai napig beszélgetünk akár napi szinten, baráti alapon, és nincs benne több. Attól, mert nem működött a kapcsolat, barátok még tudunk lenni, mert jó emberek.
2023. nov. 20. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem zavarna de nekem alap hogy exekkel nem beszélek semmiről mert minek.
2023. nov. 20. 10:07
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
11-es! És a férfi is megteheti úgy hogy nem akarsz esetleg? Illetve esetleg azért beszélsz az ex-szel, mert vagy újrakezdésben vagy esetleg egy kis kalandban (szex) reménykedsz vele?
2023. nov. 20. 10:47
 14/20 Laylah ***** válasza:
52%
Megteheti a másik is, nyilván. Kombinálni pedig nem kell, nem reménykedem semmiben, nem véletlenül zártuk le a kapcsolatot, a "kalandozás" pedig nem az én világom. Ennyire felfoghatatlan, hogy attól, mert valakivel nem illünk össze, még nem kell utálni egymást és baráti kapcsolatot tudunk ápolni? Képzeld, a legelső barátom, akivel 15 évvel ezelőtt jártam, még ő is rám szokott írni pár havonta, szimplán mert érdekli, hogy mi van velem. Megbeszéljük pár nap alatt a dolgokat, aztán megy mindenki a dolgára ismét.
2023. nov. 20. 11:38
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is magas,hogy miért kell a múltból és pár üzenetváltásból katasztrófát csinálni. Ennyire sok a bizalmatlan perszóna ezek szerint és magukból indulnak ki, mert ők éreznek minimum egy ex iránt valamit.
2023. nov. 20. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Hogy jön össze logikailag, hogy ha valakivel NEM akarok beszélni, akkor tuti érzek iránta valamit?

Az én logikám az, hogy aki nem érdekel, azzak nem akarok beszélni.

2023. nov. 20. 11:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
De ha barátnak tartja logikus, hogy érdekli.
2023. nov. 20. 11:53
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Ja, barátnak. Nagyon szépen lehet maszatolni a határokat.
2023. nov. 20. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Viszont még nem maszatolta el még egy kicsit se addig nem kéne azt gondolni, hogy elmaszatolná.

Üzenetekről szeretném tudni én honnan van információja a kérdezőnek és honnan tudja,hogy mit ír nekik. Ha kutakodik az nagyon nem szép dolog főleg ha a párja elmondása szerint érezteti vele, hogy szereti! Szakítson inkább ha nem tud megbirkózni azzal a ténnyel, hogy online tartja a kapcsolatot más lányokkal a múltból. Teljesen mindegy, hogy félrelépegetne vagy se. A kérdező szerint képes rá. Nem számít neki hogy vele hogyan viselkedik. Keressen olyan fiút, aki nem trécsel "exekkel" azt jól van. De gondolom elhagyni nem fogja, inkább szenved. Na hát akkor várja meg a maszatolást vagy a szakítást.

2023. nov. 20. 12:10
 20/20 anonim ***** válasza:
2023. nov. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!