Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hazudtam a koromról (33 évesen 24-nek mondtam magam)?
Előbb-utóbb úgy is ki fog derülni.
Szerintem egy kapcsolat többek között őszinteségen alapszik. Nem kis füllentésekre értem, de a tiéd az egy baromi nagy kamuzás... Hogy meglett nőként átvertél egy húsz éves kölyköt, hogy randizzon veled. Baj van a toronyban. Ha ez egy olyan kapcsolat lenne, ahol a kölyök is beleegyezett, hogy egy nála 11 évvel idősebb nővel jöjjön össze, akkor csak kicsit furcsállnám a dolgot, de te nem adtál neki választási lehetőséget, pedig ő világosan kijelentette, hogy már 4 év korkülönbség is sok neki.
Szóval, hogy szerintem mit tegyél? Kérj tőle bocsánatot, majd add rá a kabátot, hadd találjon magának egy becsületes, fiatal lányt.
"Meg nem szeretném ha megtudná milyen öreg vagyok."
Azta de öreg vagy 33 évesen.
A barátoddal nem jártatok sehova 1,5 év alatt , hogy nem esett le neki hogy idősebb vagy? Mármint a baráti kör sok mindet elárul. 33 éves nő rengeteg dologban másképp viselkedik mint egy 25, vagy mennyinek adtad ki magad.
"irataimat is elrejtették nehogy kiderüljön"
Ne hagyd , hogy dugdossák az irataidat azokra bármikor szükséged lehet.:)
Képzelet szülte kérdésnek tartom, de annak jó.
A barátodra meg enyhe kifejezés, hogy tökkelütött ha nem jött rá hogy kamuztál a korodról.
Én pasiként azonnal dobnálak.
Nálam a hazugság szakítóok
Egyrészt gusztustalan dolog hazudni, különösen 1,5 évig folyamatosan átb@szni a másikat undorító.
Másrészt 1,5 éven keresztül hazudni, megtéveszteni a másikat,másnak kiadni magadat a szexért, nem tudom hogy nem-e
súrolja ez már a bűncselekmény határát?
6.
Mit jelent az hogy súrolja a bűncselekmény határát?
Most az vagy nem az?
Azt jelenti,hogy nem tudom.
Fogalmam sincs,bár erős a gyanúm rá,hogy igen.
Mindenesetre morálisan mindenképpen elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!