Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok néha az exemre a barátom mellett?
Úgy az utóbbi egy évben kezdtem el az exemre ismét jobban gondolni a barátom mellett. Persze sose mennék vissza hozzá, mert átvert, én szakítottam vele pont emiatt. Ő is új életet kezdett már valaki mással. Viszont mivel most, hogy a barátom olyan semmilyen, elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha az exemmel együtt maradunk. Fél évig voltunk együtt, de annyira hasonlítottunk, ugyanaz volt az érdeklődési körünk is, és egy cseppet sem unatkoztam, bár az utolsó 3 hét csalódás volt vele.
Tudni kell hogy a barátommal már 2 és fél éve együtt vagyunk. Szerettem volna, ha összeköltözünk, de mindig talált valami kifogást, hogy miért ne kelljen összeköltözni, nem akar albérletre költeni, saját házra meg jelenleg nincs pénz.
Úgy alakult nálam, hogy pont emiatt is, de ráuntam erre a kapcsolatra, de más oka is van, hogy ráuntam erre az egészre. Az utóbbi egy évünk nem igazán volt tartalmas, nem érzem nála azt a lelkesedést, amit a kapcsolat elején.
"Szerettem volna, ha összeköltözünk, de mindig talált valami kifogást, hogy miért ne kelljen összeköltözni, nem akar albérletre költeni, saját házra meg jelenleg nincs pénz.
Úgy alakult nálam, hogy pont emiatt is, de ráuntam erre a kapcsolatra, de más oka is van, hogy ráuntam erre az egészre."
Ez rá a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!