Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanád el a párodnak ezt a problémát?
Nem bántóan szeretném átbeszélni.
A probléma hogy azt látom rajta hogy hazajön és semmi nem érdekli itthon. Néha megjegyzi mit kéne csinálni de oda már nem jut el hogy meg is csinálja.
Ha én nem csinálom meg akkor senki..de ha valami van akkor ő nem ér rá semmire..
37f
Itt mindig az az alapkérdés, hogy mindig ilyen volt, vagy régen nem, és fokozatosan ilyenné vált.
Ennek rengeteg oka lehet, a szimpla lustaságtól a depresszióig. De lehet, hogy belőled lett elege.
"Lili ne haragudj, de én ezt a kupit már tovább nem bírom egyedül kitakarítani. Kérlek szépen, hogy segíts nekem!"
Valahogyan így, nyilván ha nem segít akkor dobd ki őt!
Gyerekek vannak? Ha nincsenek, akkor most képzeld el ugyanezt gyerekekkel, ha lenne. :/
Velük is hasonlóan "törődne", de ez csak feltételezés.
Dobd ki! Melóban is látom melyik nő jó, szorgalmas háziasszony. Igazi feleségtípus!
Te meg otthon nem látsz a szemedtől!
Ha te 37 vagy akkor nem lehetsz együtt egy depis tinivel! Normális ember ezt kinövi ahogyan egyre többet ér el az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!