Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves lány vagyok, a pasim megnézi a többi pasit az utcán, és szokta mondani, hogy " de jó pasi, szeretnék én is így kinézni". Aggódjak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 13:04
1/27 anonim válasza:
Ehhez miért fontos adalék, hogy te 27 éves lány vagy?
Amúgy meg ne aggódj, csak küldd el tényleg sportolni! :)
2/27 anonim válasza:
véleményem szerint igen :S nekem eszem ágában se volt/lesz más pasira hasonlítani. szóval ez semmiképp se jó jel.
3/27 anonim válasza:
Csak teszteli, hogy neked is tetszenek-e :D
4/27 anonim válasza:
ne aggodj. enis megjegyzem annak epp akivel vagyok, hogy ha jo pasit latok. jo teste van, en is ilyet akarok...meg stb. es nem vagyok meleg.
5/27 anonim válasza:
Ez egy kicsit furcsa. Lehet, hogy tényleg csak hasonlítani szeretne rájuk, esetleg kisebbségi érzése van. Én azért kicsit aggódnék emiatt.
6/27 anonim válasza:
ebből szokott a következő lépés lenni, hogy alaptalanul féltékenykedik, az át is csaphat betegesbe
az önértékelési zavarokat kezelni kell
7/27 anonim válasza:
Szerintem önbizalomhiánya van a barátodnak.Volt egy pasim aki többet nézegette a fiukat az utcán mint én.
8/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg önbizalomhiánya van, miattam. Gyakran szídom, és mondom neki, hogy járjon kondizni, meg szolizni...
2010. okt. 20. 14:12
9/27 anonim válasza:
minek basztatod azzal hogy szoliba járjon? az egy dolog hogy elvárod tőle hogy legyen jó izmos hogy meg tudjon téged védeni, no de azért van mindennek határa...
10/27 A kérdező kommentje:
szerintem szexibb, ha szolis....
2010. okt. 20. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!