Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek nyomulós a másik számára? Min kellene változtassak?
Őszinte leszek veled, ha nem vagy szimpatikus a másik számára vagy nem szerelmes beléd akkor mindegy mit csinálsz nyomulásnak fogja érzékelni.
- Másik meg, taktikázd ki mennyit figyelsz a másikra és mikor vagy már a határán , hogy túl sok ... nálam ez működött
Kérdező, a kérdésedből úgy tűnik, mintha valaki olyan visszajelzést adott volna, hogy túl nyomulós vagy.
Ezt kéne alaposan kifejtened most, ill. azt, hogy hogyan viselkedtél eddig a fiúkkal.
3. -nak
Volt egy srác aki nekem tetszett és bepróbálkoztam vele 4 hónapig beszélgettünk majd össze jöttünk.
De utána rá nem sokára össze vesztünk azon mert én sok voltam neki, messengeren is azonnal vissza írtam, azonnal válaszoltam és ez neki túl nyomulós volt számára.
Próbáltam változtatni rajta hogy nem azonnal válaszolok hanem 10 perc múlva de akkor már hiába volt mert ez miatt hogy nyomulósnak érzett szét mentünk szakítottunk.
Ezért kérdezem hogy mit tegyek hogy ne legyek az
Ne változtass magadon egy ember véleménye miatt. Van aki pont azt várná el tőled, amit a másik nem szeretett.
Ha olyan apróságok miatt dobott, mert sokat írtál és túl gyorsan, akkor nem is akart igazán.
Könyörgöm, legalább az elején égnie kell a lángnak és a szerelemnek. Ez nyomulással jár. Majd egymásba fáradtok később...
Ez marhaság... Az hogy azonnal válaszolsz engem pl. egyáltalán nem zavarna. Hacsak nem várod el ezt a másik féltől is, mert akkor nem sokáig tartana a kapcsolat, vagy ismerkedés.
Nekem amúgy alapvetően tetszik, ha egy nő ragaszkodó, vagy néha vannak olyan kis cuki tapadós piócás pillanatai. :D
Szerintem add önmagad továbbra is. Az se jobb aki taktikai szempontból nem válaszol fél napig, talán annyi hogy csinálj több programot és ne a telefont nyomd egész nap.
Lehet ilyesmire gondoltad a volt barátod. Viszont játszmázni nem érdemes, mert az általában visszafelé szokott elsülni.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, a tanácsokat.
Már nem srác mondta nekem azért kértem segítséget hogy nyomulós vagyok és őket ezért nem érdeklem.
Én mindig kedves, és jó szívű voltam a kapcsolatban de ez nem számított eddig senkinek sem. Mert csak ez az egy dolog számított, és már nagyon fáj hogy mindig ezzel jön valaki így ezért tettem fel itt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!