Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Párom pakisztáni Angliában élünk már másfél éve élünk együtt és kb két hete elég sokat veszekedtunk és egyszer addig fajult a dolog hogy mérgemben felpofoztam erre ő olyan erősen arcon ütött hogy a szám is felrepedt nagyon meglepődtem soha nem volt agresszív és kenyérre lehet kenni pár napra elmentem az egyik barátnőmhöz mert teljesen lesokkolt
Azóta visszajöttem nem veszekszunk olyan mint a Kisangyal és nem győz bocsánatot kérni stb de valahol mégis bennem van és rosszul esik hogy ennyire durván megutott bár enis hibás voltam mert nem kellett volna megpofozni de ő azért jóval erősebb mint én
Remelem, hogy most egy eletre megtanulod, hogy csak ugy nem utogethetsz mast. Vagy ugy gondoltad, hogy te pofozgathatod, neki meg hagyni kell, mert o a ferfi? Az meg szanalmas, hogy meg kellett emlitened, hogy pakisztani, hatha neked adunk igazat.
Szakitsatok, ahol mar fizikai eroszak tortenik es mindket reszrol, az mar rotty.
Egyet jól jegyezzetek meg, teljesen mindegy melyik üti meg a másikat!!!
Ha megtörténik a fizikai bántalmazás az a kapcsolat már halott.
Nálam már csúnya szavakkal való illetésnél is kuka!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!