Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Te hiába beszélsz a pszichológussal róla, neki kellene hozzá járnia, bár lehet te rád is rád férne, hogy kibírd mellette ép ésszel.
Szerintem a férjed komplexusokkal van tele, infantilis. Ezen főleg neki kellene változtatnia. Szép szóval hatni lehet rá, ha ő befogadja, elfogadja, amit közölsz te, vagy a szülei.
Ha nem akceptálja, hogy gond van vele és segítségre van szüksége, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Gondolom nem most hirtelen lett ilyen a férjed egyik napról a másikra hanem mielőtt hozzámentél is ilyen volt. Ezt szakítottad, hát szagold vagy válj el ha nem akarsz így élni. Te választásod volt.
Ha meg 10 évig full normális volt és most lett ilyen akkor beszélj vele és menjetek terápiára. Lehet más valami/valaki van a viselkedése mögött.
Ezeket azért csinálja mert tudja hogy veled megteheti. Mert te partner vagy ebben. Te segítesz neki fenntartani ezt a helyzetet.
Úgy van ahogy előttem is írták.
Nem kell szedni neki kaját, nem kell ruhát adni neki. Ha éhen halna az is az ő baja lenne, mert felnőtt ember (gondolom nem szellemi fogyatékos aki gondozásra szorul, mert az más kategória).
Ha évek óta ezt csinálja és nem is akar változtatni akkor el kell válni tőle.
Csak tönkreteszi az életedet. Te meg még segítesz is neki azzal hogy a csicskása vagy. Kontrollál téged és dominál feletted úgy hogy közben érzelmileg zsarol.
Én már rég elváltam volna, mert látható hogy nem kér segítséget pszichológustól.
"Már ott tartunk, hogy a szülei is meg kell gondolják mit és hogyan mondjanak neki, nehogy elmenjen inni és veszekedni kezdjen"
Hát ha iszik is, akkor lehet hogy szimplán "csak" alkoholista, akkor meg nem kell csodálkozni a viselkedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!