Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat később komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Minden nap szinte együtt vagyunk nálam, egy hét szünet van mikor jönnek külföldről rokonai havonta egyszer, olyankor ritkásabban ír. Működik a kémia, de állítása szerint nem akar kapcsolatot. Programokat is csinálunk. Viszont a közösségi médiában nem vagyok ismerőse, instán, facebookon. Társkeresőn ismerkedtünk meg és az elején csak ott beszéltünk, máshol nem, most telefonszámot adott már meg, de ennyi. Szerintetek párja van? A régi barátnőjét még követi közösségi médián, a csaj oldalán vannak közös képek fent pedig már rég szakítottak allítása szerint... Én nagyon kedvelem, van esély rá, hogy elhagyja? K.5 hónapja találkozgatunk. 2 évig lesz itt munkaügyben, az ex? barátnője nem itteni2023. nov. 15. 13:54
21/25 anonim válasza:
Örülök neki, hogy nem folytatod vele. Annak még jobban örülnék hogy felnyomnád a nőjének, hogy ne tegye magát vele többet ő se. Nézd meg téged hogy megbolondított, akkor ő miért ne járhatna ugyanolyan cipőben,mint te? Egyáltalán miért hordod le ostobasának amikor téged 2 hónap alatt ki tudja hányszor megrakott és nem gyanúsítottad hamarabb? Egy farkinca miatt miért kell a másik nőt bántani, aki lehet nem is létezik, mint párja? Magadnál vagy?
22/25 A kérdező kommentje:
Majd lehet megkérdezem ezt a nőt, mostmár mindegy, kíváncsi lennék jól gondolom-e.
Nekem nem egy többéves kapcsolatom volt vele, nem ismerhettem ki eléggé, a csaj valamennyire már csak ismeri a szokásait, mikor hazudik stb. De ezek szerint lehet ő sem ismeri ezt az oldalát.
2023. nov. 15. 17:01
23/25 anonim válasza:
Szerintem vesd fel, a temat h szakitami akarsz.
Jobb elobb mint kesobb, keszitsd fel.magadat is erre, h jobb ha mast talalsz, mert jelenleg ugy tunik te tenyleg csak a csacsi szerepet jatszod. Jobban faj majd ha o koppint mert talalt mast.
Masreszről pedig, latod majd a reakciojat is. Mond h te komolyabbat akarsz.
24/25 A kérdező kommentje:
Bevallom igen, kicsit megbolondított, mert mindig nőként kezelt, úriember volt , kedves is,szépen beszélt velem nem egy olyannak tűnt aki átverne..
2023. nov. 15. 17:02
25/25 A kérdező kommentje:
Szakításról szó sincs, hisz nem vagyunk kapcsolatban sajnos.
A komoly kapcsolatot megkérdem, meg a csajt is , hogy együtt vannak e
2023. nov. 15. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!