Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akarhat később komoly kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat később komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Minden nap szinte együtt vagyunk nálam, egy hét szünet van mikor jönnek külföldről rokonai havonta egyszer, olyankor ritkásabban ír. Működik a kémia, de állítása szerint nem akar kapcsolatot. Programokat is csinálunk. Viszont a közösségi médiában nem vagyok ismerőse, instán, facebookon. Társkeresőn ismerkedtünk meg és az elején csak ott beszéltünk, máshol nem, most telefonszámot adott már meg, de ennyi. Szerintetek párja van? A régi barátnőjét még követi közösségi médián, a csaj oldalán vannak közös képek fent pedig már rég szakítottak allítása szerint... Én nagyon kedvelem, van esély rá, hogy elhagyja? K.5 hónapja találkozgatunk. 2 évig lesz itt munkaügyben, az ex? barátnője nem itteni

2023. nov. 15. 13:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg nincs női tartásod, mert kedveled eléggé, gyanúsítod, hogy kapcsolatban van másokkal és mégis arról ábrándozol, hogy tőled akar többet,mint szex. Ezért nem kéne megharagudni hanem inkább tanulópénzként felfogni. Értendő úgy, hogy te rúgod tökön őt és nem fordítva. 😈"

Miért nem tartod magadat ehhez? Tök mindegy, hogy kivel van együtt, kivel fekszik össze. Nem bízol benne! Nem lehet fenntartani egészséges párkapcsolatot bizalom nélkül!

Állításod szerint mégcsak kedveled. Még nem sérülnél olyannyira mintha szerelmes lennél belé. Akkor miért nem teszel pontot a "kapcsolatnak" amely semerre se halad?

Nem szereted/tiszteled önmagadat? 🤔

2023. nov. 15. 15:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azt mondanák erre hogy karma, meg ez a sorsa, de valójában annyiról van szó, hogy végtelenül naiv, és ebből a naivitásból csak egy megfelelően nagy csalódás általi felismerés zökkentheti ki, ami minden bizonnyal akkor fog megtörténni, amikor a barátnő hazajön külföldről, ő pedig, addigra már fülig szerelmesen rögtön el lesz dobva

2023. nov. 15. 15:46
 13/25 A kérdező kommentje:

#10-es nem álmodom, csinos nőnek tartom magamat, annyi a hibám, hogy nem vagyok gazdag és mű picsa, aki az interneten pucsítgat üres fejjel, mert erre aztán van kereslet.

Azért van azzal a nővel, mert ostoba, de csinos és a háta mögött azzal fekszik össze akivel akar, mert a nő szemet huny, felette. Ennél jobb életet nem kívánhat. Van egy gyönyörű nő az oldalán, akit kedvére csalhat. Plusz megszokás, ha én lennék a világ legjobb nője, de intelligens, nem átverhető, nem választana engem, mert ilyen a vére

Ki fogok szállni, és befejezem vele, mert vágyok valami komolyra, egy kalandnak jó volt, de így már nem, hogy másokkal is együtt van

2023. nov. 15. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Oké jól van elhiszem, te sem vagy átlagos, de azért mielőtt még azt is megpróbálod bemesélni nekünk és magadnak, hogy a másik nő mennyire ostoba hozzád képest, ajánlom hogy olvasd el a kérdésedet:

"Vajon akar komoly kapcsolatot?

1. Elmondta hogy nem akar

2. Van barátnője"

2023. nov. 15. 15:57
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem állítottam egy szóval sem, hogy nem voltam ostoba ebben a szituációban, annyi előnyöm van, hogy én tudok a másik nőről, ő pedig nem rólam.

Bár nem tudom, hogy oldja meg a pasi, hogy napokig nálam van, nem telefonál, nem válaszol üzenetekre,max amikor nem látom, de a barátnője nem sejti..

2023. nov. 15. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te most fogyatékos vagy, vagy egy hazug? 🤨

Azt írtad nem tudod, hogy van-e párja 100% biztosan, de most már tudod. Azt is lejegyezted, hogy szerinted ostoba, mert tudja, hogy hűtlen a pasas majd azt, hogy nem tud rólad.

Hogy is van ez? 😂

2023. nov. 15. 16:24
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom száz százalékra, ezt csak akkor tudnám ha megkérdezném, de elég biztos a jelek alapján,90%.

Nem, nem azt írtam, hogy tudja, hanem azt, hogy ostoba, mert megteheti a háta mögött és csodálom, hogy nem vesz észre semmit, mert úgy gondolom ezt észre lehet venni és szerintem csak beletörődik a helyzetbe. Hangsúlyozom SZERINTEM,amik nem egyenlőek a tényekkel kedves fogyatékos barátom.

2023. nov. 15. 16:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Lehetetlen, hogy akivel párkapcsolatban vagy ELVILEG ne vegyen észre semmit, úgy hogy napokat töltesz egy másik nővel, nem válaszolsz időben az üzenetekre, hívásokra.
2023. nov. 15. 16:39
 19/25 anonim ***** válasza:
86%
De te mivel vagy különb tőle HA létezik mint barátnője? Járnál vele és nem tudnád, hogy szakított-e vele, hogy megcsalna-e másokkal. Elszednéd tőle, semmi gerinc, lélek nincs benned. Akkor nem vagy fogyatékos? Jó, akkor féreg vagy.
2023. nov. 15. 16:40
 20/25 A kérdező kommentje:

Már a korábbiakban leírtam, hogy be fogom fejezni az ismerkedést vele, mert ez már nem fér bele, olvasd vissza. Amikor elkezdtünk ismerkedni nem nyomoztam utána, nem volt gyanús.

Hány ilyen féreg van akkor, aki elvette a másik párját, mert tetszett neki és most boldogan élnek szerelemben. Senki nem a másik ismeretlen ember érdekeit nézi, hanem a sajátját, ezt el kell fogadni. De mint mondtam, nem tervezem elvenni, addig amíg csak én voltam reménykedtem benne, hogy lehet valami, de így tényleg nem tudnék bízni benne.

2023. nov. 15. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!