Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vele tartanál, vagy nem? Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele tartanál, vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

Mondjuk a párod megkapja élete lehetőségét az álom melójára.

Ez neki a lottó 5, de vagy 2X.

Vele tartanál egy olyan országba, egy olyan kultúrába, ahol te nem igazán leszel senki és semmi? Mármint olyan értelemben, hogy sem a nyelvet, sem a kultúrát nem ismered, a szakmád meg ott nem ér semmit. Viszont a párod mellett szépen élhetsz. Bízol a párodban, és vele mész?

(Most hanyagoljuk a szokásos, "Én mindenhol megélek, mert 9 nyelvet beszélek és van 4 diplomám meg 2 pilótajogsim." válaszokat!)

2023. nov. 14. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én mennék igen főleg ha el is tart én addig felfedezem a várost :D Előny ha tengerpart is van :D
2023. nov. 14. 07:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Elmennèk vele ha igazàn szeretem ès Ő is szeret engem! Igen!
2023. nov. 15. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem. 23 évesen elmentem de akkor még fiatalság bolondság van, tét nélküli a dolog, nem tetszik legfeljebb hazamegyek, nem nagy cucc. Addig is kipróbáltam magam külföldön. Mondjuk nem ugyanaz a helyzet mint amit leírtál mert uniós országba mentem, az ő országába, tehát nem a magyar párom akart kirántani a közegemből úgy hogy neki is lutri lesz a külföld.

Olyan országba és kultúrába ahol én "nem lennék senki" soha senki kedvéért nem mennék, az a férfi még nem született meg és soha nem is fog.

Most, negyvenen felül, második házasságban szintén ittenivel, két gyerekkel, már csak akkor mennék bárhova is ha az én munkám szólítana el, de szerencsére nagyon jól elvagyok itt vele. Amúgy országon belül költöztem a válásom után, öt éve, mert még több lehetőséget láttam itt a munkámhoz.

Hozzá se mentem volna a második férjemhez és pláne nem szültem volna ha ő ilyen költözős terveket dédelgetne. Neki is megvan mindene itt.

2023. nov. 15. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Kizárólag házasságban. Te feladsz mindent, aztán ha valami történik, csupasz sggel fogsz kilépni.
2023. nov. 16. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!