Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van párom, mindig minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párom, mindig minden családi programra jönnie kell velem és nekem is vele?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de engem mindig b.asztatnak, hogy miért nem hoztam, mi jobb dolga van, miért nem akart jönni. Az ő családjának is mindig be kell adni valami kamut, hogy más dolgom van, nehogy ki legyenek akadva. Nem minden családtagunk ilyen, de sokan igen. Már mindig szorongok, ha ő nem jön velem, hogy megint magyarázkodnom kell.
2023. nov. 12. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy vidéki barátom egyszer nahát ott tényleg az. Még abbol is eget rengeti problémát kreáltak ha gyerekunk lenne egy egyszerre lenne az en szuleimnél meg náluk a karácsony akkor uristen en vinném a gyerekem a szuleimhez a párom meg lenne az ő szuleinél vagy hogy?

Hát nekem ráadásul elváltak a szuleim es mindkét részrol felmenők is vannak az aktuális pàromnak is vannak szulei soha ebből semelyik pasimmal egy szál gond se volt hogy halomra utazzul gunkat karavsonykor mindenhova, de azok a vidéki "parasztok" meg vmi kilogisztikazhatatlan tragédiaként adták elő a karácsonyt hogy úristen hogy oldanánk meg.

En meg ugy éreztem magam köztük mintha vmi rossz komediába estem volna. Eleinte el se hittem hogy ezek most komolyan ilyeneken problémáznak vagy ez vmi vicc es majd előugrik valaki egy pezsgővel hogy kész atverés show?

Hát nem ugrottlő senki. Ezeknek ez tényleg megoldhatatlan probléma. Meg eget rengető hogy inkabb szakítsunk!

Nem tudtam sírjak e vagy nevessek..

2023. nov. 12. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:

*Szóval azon problemáztak ha a párommal gyerekünk lenne es mindkettőnk szüleinél egynapon lenne a karácsony hogy uristen akkor hogy tudnánk 2 helyen lenni egyszerre. Vagy én mennék a gyerekkel az en szüleimhez vagy hogy?

Ilyen primko.néppel életemben nem talalkoztam még.

És ez náluk szakítás/válás indok! Hogy inkább ne jàrjunk együtt!

2023. nov. 12. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére nem találkoztam ezzel, de a tesóm párjának a családja ilyen. A hatodunokatestvér barátnőjének az öccsének a 8. ballagására is el kell menjen, mert különben sértődés lesz. Agyrém.
2023. nov. 12. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
sajnos van ilyen borzalmas tud lenni nem kell amúgy mert szerintem ha nem akar vki menni akkor nem szabad rá kényszeríteni.
2023. nov. 12. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek.

Mondjuk engem pont nem érdekel, hogy ki mit gondol. Ha más dolgom van, akkor más dolgom van. Nem tartozom senkinek beszámolóval az életem minden percéről.

2023. nov. 12. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sem a férjemmel, sem az exeimmel nem vagyunk/voltunk összenőve. Én ezzel a "menni kell, különben megsértődik" szöveggel meg úgy vagyok, hogy remek, akkor legközelebb legalább nem hív. :D
2023. nov. 12. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy engem nem érdekel a párom családja és a navigálasa.

Egyszer azért mert ahol imádják a párom exet és engem csak egy betolakodó nak néznek oda én nem megyek.

2023. nov. 13. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!