Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy esne neked, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne neked, ha a párod korán aludni menne, mikor ott vagy nála?

Figyelt kérdés
A párommal este találkoztunk, de nagyon hamar elálmosodtam és lefeküdtem aludni. Ő ezen megsértődött, hogy akkor minek jött oda (általában heti 2-3x találkozunk). Nekem viszont az esett rosszul, hogy nincs benne megértés, hogy nem tehetek arról, hogy elálmosodtam, általában sokáig fenn tudok maradni, nem tudtam, hogy ez lesz. Szerinte ő nem hibázott, és jogosan volt rám megsértve. Szerintetek? Köszönöm.

2023. nov. 12. 12:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Dobnám
2023. nov. 12. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Ó, istenem... dedó...
2023. nov. 12. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesz emberszámba=tisztelet hiánya=nem szeret, ez van, ilyen egyszerű a válasz.

Szerelem pedig végképp nincs.

2023. nov. 12. 12:28
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

Nálam ez általában ugy van a pasikkal hogy előre szólok hogy nem akarok találkozni nincs kedvem meg aludni akarok. Nem akarok szexet sem. Ne is jöjjön.

De mindegyik jön akkoris hogy nem zavar akkor, de velem alszik nem fog felébreszteni se de legalabb akkor is hagy legyen velem.

És valoban tiszteletben is tartják.

En amikor fáradt vagyok nálam az az alap hogy én akkor találkozni se akarok. Semmit. Hagyjanak békén. Ebböl szokták kihozni azt hogy de akkor csendben lesznek de hagy jöjjenek akkoris:)

2023. nov. 12. 12:30
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
4:...mert szeretnek.
2023. nov. 12. 12:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak kontroll. Dominancia.hogy ő mondja meg. Őt nem lehet elutasítani. Ki tudja.
2023. nov. 12. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Most komolyan, mi lesz nálatok, ha ténylegesen együtt éltek majd? Mindannyiszor összeveszik, és elzavar otthonról, ha valamiért korán le akarsz feküdni?
2023. nov. 12. 12:38
 8/15 anonim ***** válasza:
5%

Ha nincs szex hazamegyek.

Erre ugye egyből mindenki azt gondolja hogy "mekkora kétbites barom, csak dugni akarsz"

De kur.vára nem. És pont hogy azért van ez, mert annyira vonzódok a barátnőmhöz, hogy rohadt nagy szenvedés lenne szex nélkül nála lenni.

Szerintem érdemes ezen elgondolkodnia sokaknak, hogy mit is jelent ha simán veled van a párod szex nélkül...

2023. nov. 12. 12:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Elkísérném aludni. Így reggel korábban fel tudunk kelni és még csinálhatunk együtt valamit.

Párkapcsolatban haragudni valakire, mert fáradt volt és pihent elég dedó. Ez biztos nem csak szexkapcsolat és ezért volt csalódott?

2023. nov. 12. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

8:

Akkor is mellé fekszem, elaltatom, aztán, ha nem bírok a kakassal, kimegyek, kiverem és megyek vissza mellé aludni,legalább reggel tovább bírom és úgy megrakom, hogy aznap már hazafelé a buszon elalszik.

2023. nov. 12. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!