Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod néha eltűnne éjszaka mikor már lefeküdtetek aludni?
Felébred és eltűnik és csak hajnalban jön haza. Azt mondja, hogy nem tudott vissza aludni és elment kocsikázni.
Hajnali 3-4-5 fele is akár.
Ahhoz miért kell elmenni otthonról? Engem biztos, hogy zavarna, mert van másik szoba és át tudna menni oda tévézni mondjuk. Bár mivel férfi vagyok, nők nem hiszem, hogy ki mennének kocsikázni csak úgy az éjszaka közepén.
Elgondolkodnék rajta, hogy nem e pasihoz ment. Azért 3-5 óra az marha sok idő.
Hmm....ha ezt leszámítva semmi gyanús és minden klappol, akkor végül is nem. Én is szeretek vezetni, kikapcsol.
32/f
Nem zavarna. En amikor olyanom van en is elmegyek motorozni. Nagyon jol lenyugtat.
Inkabb egessen benzint mint h elmenjen kocsmazni, mint baratnoim ferjei.
Sokszor van h ejjel kimegyunk es csak csapatjuk motorral v autoval.
Imadjuk.
Nem tudom mit szólna az uram, ha így eltünedeznék éjszakánkánt:DD
Te kérdező mit szólnál ha a nejed eltünedezne így?:D
Persze, hogy zavarna, másnap kialvatlanul kódorog a munkahelyen meg vezet?Éjjel pihenjen.
Ha meg valami bántja azt meg beszéljük meg, de ne életvitelszerűen tünedezzen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!