Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párod néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod néha eltűnne éjszaka mikor már lefeküdtetek aludni?

Figyelt kérdés

Felébred és eltűnik és csak hajnalban jön haza. Azt mondja, hogy nem tudott vissza aludni és elment kocsikázni.

Hajnali 3-4-5 fele is akár.

2018. okt. 20. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Ahhoz miért kell elmenni otthonról? Engem biztos, hogy zavarna, mert van másik szoba és át tudna menni oda tévézni mondjuk. Bár mivel férfi vagyok, nők nem hiszem, hogy ki mennének kocsikázni csak úgy az éjszaka közepén.

Elgondolkodnék rajta, hogy nem e pasihoz ment. Azért 3-5 óra az marha sok idő.

2018. okt. 20. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Hmm....ha ezt leszámítva semmi gyanús és minden klappol, akkor végül is nem. Én is szeretek vezetni, kikapcsol.

32/f

2018. okt. 20. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha azért, mert valójában ő Batman, akkor nem.
2018. okt. 20. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Igazából nem. Hogy megcsal, azt úgyis tudom, tegyen amit szeretne. Én nem érnék annyit, hogy megmondja az igazat... Semennyit sem érek.
2018. okt. 20. 20:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem zavarna. En amikor olyanom van en is elmegyek motorozni. Nagyon jol lenyugtat.

Inkabb egessen benzint mint h elmenjen kocsmazni, mint baratnoim ferjei.

Sokszor van h ejjel kimegyunk es csak csapatjuk motorral v autoval.

Imadjuk.

2018. okt. 20. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom mit szólna az uram, ha így eltünedeznék éjszakánkánt:DD

Te kérdező mit szólnál ha a nejed eltünedezne így?:D

2018. okt. 20. 21:03
 7/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
55%
Felőlem mehet oda, ahová akar. Ha az exhez megy vissza kefélni, az úgyis ki fog derülni.
2018. okt. 20. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Fura lenne, nem is az, hogy zavarna.
2018. okt. 20. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
A páromnak ez meg van szokva. Mondhatni, nappal hasznavehetetlen vagyok. Ismerősökkel, barátokkal is úgy 22 és hajnali 5 óra között szoktam találkozni.
2018. okt. 20. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy zavarna, másnap kialvatlanul kódorog a munkahelyen meg vezet?Éjjel pihenjen.

Ha meg valami bántja azt meg beszéljük meg, de ne életvitelszerűen tünedezzen el.

2018. okt. 20. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!